"APAČI" SE NE PLAŠE "PLAVIH MUNJA": Trećeligaš ponizio Adanu u Kupu

O. M.

09. 02. 2024. u 12:15

ADANA Demirspor dočekuje Kasimpašu u utakmici 25. kola turske Super lige. Utakmica je na programu od 18 časova.

АПАЧИ СЕ НЕ ПЛАШЕ ПЛАВИХ МУЊА: Трећелигаш понизио Адану у Купу

FOTO: Profimedia

"Plave munje" su u seriji od osam utakmica bez pobede i imaju samo jedan trijumf na poslednjih 15 mečeva u svim takmičenjima. U tom periodu nisu uspeli da pobede ni trećeligaša Erzindžanspor koji ih je izbacio na penale i to u gostima. 

Vodili su gosti sa 2:0 do pred sam kraj utakmice, a kada je Superligaš sa dva pogotka u zaustavnom vremenu izborio produžetke činilo se da je to kraj nadanja "crveno-crnih". Ipak, u produžetku nije bilo golova pa se pristupilo izvođenju udaraca sa bele tačke. Odlučujući penal promašio je makedonski internacionalac Jovan Manev u sedmoj seriji, pa je Adana ispala.

U prethodnom kolu Adana je izgubila na gostovanju Pendiksporu. Imali su igrača više poslednjih 20 minuta, ali nisu uspeli da stignu minus od dva gola, tek u devetom minutu nadoknade postigli su počasni pogodak.

Istovremeno, "apači" su vezali dve pobede u prvenstvu. Čini se da je njima prijala eliminacija iz Kupa gde je bolji bio drugoligaš Bandirmaspor, jer su od tada u četiri kola osvojili devet bodova, što ih je dovelo na samo dva boda minusa od Trabzonspora na poziciji četiri koja vodi u Ligu konferencija.

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave