"TRIKOLORI" TRAŽE SPAS: Pobeda nad Portimonenseom znači beg sa dna tabele

O. M.

09. 02. 2024. u 13:54

DERBI začelja otvara 21. kolo portugalske Primeira lige. Sastaju se, od 21 čas i 15 minuta na stadionu "Žose Gomes " u Amadori, Eštrela i Portimonense.

ТРИКОЛОРИ ТРАЖЕ СПАС: Победа над Портимоненсеом значи бег са дна табеле

Profimedia

Domaći "trikolori" su u lošoj seriji od sedam utakmica bez pobede, a poslednja tri meča su izgubili. Nisu imali lak raspored u tom periodu, morali su da igraju sa Benfikom i Vitorijom Gimaraeš. 

Iako su gosti na relativno visokom 12. mestu, imaju samo tri boda više od Eštrele. S obzirom na to da u ovom kolu igraju Rio Ave i Kaza pija, i pobednik ovog meča bi mogao da ih pretekne, a u slučaju da Eštoril iskoristi lošu formu Boavište, eto "belo-crnih" u zoni ispadanja.

"Trikolori" su imali zavidan start sezone posle promocije u Primeira ligu, ali je vremenom postalo jasno da će tih uvodnih 15 bodova teško biti ispraćeno u nastavku. Od tada, a reč je o sredini decembra, Eštrela je osvojila samo tri boda.

Samo je "fenjeraš" Vizela postigla manje golova od Eštrele, koju još nekako drži relativno čvrsta odbrana, daleko bolja od one koju ima njihov današnji rival.

Zaista, Portimonense ima drugu najlošiju odbranu, iza Čavesa. Portimonense igra veoma loše u gostima, iako je u prošlom kolui malo popravio bilans, pobedom nad Boavištom koja se bukvalno raspada.

Zanimljiv podatak je da Eštrela ove sezone nijednom kod kuće nije igrala 1-1, ali je zato sva četiri puta kada je gubila na poluvremenu izgubila i na kraju.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,93)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)