"ORLOVI" SE VRAĆAJU U POBEDNIČKI RITAM: Bohum je veoma loš na strani ove sezone

O. M.

10. 02. 2024. u 11:45

AJNTRAHT dočekuje Bohum u 21. kolu nemačke Bundeslige. UTakmica se igra na "Valdstadionu" u Frankfurtu od 15 časova i 30 minuta.

ОРЛОВИ СЕ ВРАЋАЈУ У ПОБЕДНИЧКИ РИТАМ: Бохум је веома лош на страни ове сезоне

Foto: Profimedia

Forma Frankfurta je u usponu veće neko vreme. U poslednjih pet mečeva zabeležili su tri pobede, jedan remi i jedan poraz. Nalaze se na šestom mestu sa 31 bodom i još uvek su u igri za neko od evropskih takmičenja.

Doduše, u prošlom kolu "orlovi" su kiksnuli, izgubivši od davljenika Kelna sa 2:0, ali svako ima pravo na loš dan, naročito kada se ima u vidu da su golove primili tek posle isključenja Enkunkua u 66. minutu.

Frankfurt je posle drugog gola "jarčeva" ostao bez još jednog igrača i nije bilo šanse da se vrati u meč.

S druge strane, Bohum već neko vreme beleži loše rezultate. Imaju dva poraza, dva remija i jednu pobedu u poslednjih pet mečevai trenutno su 14. u Bundesligi. Imaju šest bodova više od Kelna koji se nalazi u zoni ispadanja.

Bohum je u prošlom kolu remizirao sa Augzburgom koji je do boda stigao u zaustavnom vremenu golom sa bele tačke. Bohum ove godine igra čvrsto na svom terenu, ali na strani ima samo jednu pobedu i to protiv očajnog Darmštata.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)