KOLO DERBIJA U FRANCUSKOJ: "Kneževi" pomažu "svecima" da se odlepe na plus 11?

O. M.

10. 02. 2024. u 15:15

PSŽ dočekuje Lil u derbiju 21. kola Lige jedan. Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "park prinčeva" u Parizu

КОЛО ДЕРБИЈА У ФРАНЦУСКОЈ:  Кнежеви помажу свецима да се одлепе на плус 11?

Foto Profimedia

Lider prvenstva u utakmicu ulazi neporažen u 15 utakmica, sve od sedmog novembra, kada su uprkos vođstvu od 1:0 izgubili sa 2:1 u Milanu. Protekle nedelje "sveci" su u osmini finala Kupa Francuske sa 3:1 savladali odličnu ekipu Bresta i prošli dalje.

Za razliku od njih Lil je ispao iz nacionalnog kupa posle poraza od Liona. Time su "mastifi" prekinuli niz od sedam utakmica bez oporaza, koji je počeo upravo u Kupu, goleadom u pobedi od 12:0 nad jednim drugim "lionom", ekipom Golden lion sa Martinika.

Pariz ima komfornih osam bodova više od najbližeg pratioca Nice, koja u drugom derbiju kola dočekuje Monako koji ima isti broj bodova, ali lošiju gol-razliku od Lila.

Treba podsetiti da PSŽ tokom naredne nedelje ima obaveze u Ligi šampiona. "Sveci će se u sredu sastati sa Real Sosijedadom na ovom istom stadionu. Lil je kao osvajač grupe Lige konferencija direktno u osmini finala pa će propustiti plej-of rundu.

Lil nema pobedu u poslednjih pet međusobnih susreta ali je bar jesenas remijem prekinuo niz od četiri poraza. Na "Parku prinčeva" imaju jednu pobedu uz devet poraza u poslednjih deset utakmica.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave