REN JE PREPOROĐEN U 2024. GODINI: ''Crveno-crni'' jure osmi uzastopni trijumf u svim takmičenjima!

V.M.

11. 02. 2024. u 09:00

U prvoj utakmici nedeljnog programa 21. kola francuske Lige 1, Avr će ugostiti razigrani Ren (13:00).

РЕН ЈЕ ПРЕПОРОЂЕН У 2024. ГОДИНИ: Црвено-црни јуре осми узастопни тријумф у свим такмичењима!

Foto Profimedia

Gostima je očigledno prijala zimska pauza jer su poslnje zaigrali kao potpuno drugačija ekipa u odnosu na onu iz prvog dela sezone. Vezali su sedam pobeda u svim takmičenjima, a posebno je bila impresivna gol-razlika ''crveno-crnih'' na tim utakmicama, 19:6.

Ren je preko leta doveo nekoliko zaista kvalitetnih igrača i baš je podbacio u prvom delu kampanje, ali očigledno je bilo potrebno malo vremena da se ekipa ugira i sada igra sjajno pod trenerskom palicom Žulijana Stefana koji je preuzeo tim krajem novembra.

Njegova četa se rapidno uspinje na tabeli, trenutno zauzimaju deveto mesto, ali nastave u ovakvom ritmu uskoro će se priključiti borbi za mesta koja vode u Evropu.

Sa druge strane, novajlija ima veoma solidnu kampanju i nalazi se daleko od zone ispadanja na 11. mestu sa 24 sakupljena boda, četiri manje od današnjeg rivala.

Avr je takođe odlično otvorio 2024. godinu koju je započeo sa pet vezanih utakmica bez poraza u svim takmičenjima, ali taj niz je prekinut sredinom nedelje kada ih je iz kupa izbacio Strazbur (1:3).

Pokazali su da su veoma tvrd orah u dosadašnjem delu takmičenja i odigrali su čak devet remija, uz Marselj najviše u Ligi 1.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Kuzjaeva i Logboa, dok će kod gostiju meč propustiti bitan šraf, talentovani veznjak Le Fe.

U prvom delu sezone ovi timovi su odigrali jako zanimljiv meč, Ren je brz poveo sa 2:0, ali Avr je uspeo da smanji zaostatak do kraja poluvremena, dok je u drugom delu došao do vrednog boda i pored činjenica je gotovo pola sata igrao sa igračem manje (2:2).

Ren je raspucan i izgleda sjajno na terenu, a mi verujemo da će to biti dosta da se odnesu tri boda iz Avra.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,12)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)