VELIKAN SE IZDIGAO SA DNA: Da li nas očekuje nova goleada na ''Mosonu''?

V.M.

11. 02. 2024. u 10:23

FUDBALERI Monpeljea će od 17:05 na ''Mosonu'' dočekati probuđeni Lion u okviru 21. kola francuske Lige 1.

ВЕЛИКАН СЕ ИЗДИГАО СА ДНА: Да ли нас очекује нова голеада на Мосону?

Foto Profimedia

Lion je gotovo čitavu prvu polusezonu proveo na dnu tabele u zoni ispadanja. Baš se mučio na startu sezone, ali od dolaska Pjera Saža na klupu sve se promenilo i sedmostruki šampion je proigrao.

Na poslednjih deset utakmica njegova četa je upisala sedam pobeda, a nagradu za to dobio je u vidu ozbiljnih pojačanja krajem prelaznog roka.

Ekipu su pojačali talentovani Gift Orban, Malif Fofana, Orelik Mangala, kao i iskusni Nemanja Matić.

Lion je trenutno 15. na tabeli i ne bi trebao imati problema sa opstankom s ozbirom na kvalitet igrača koji sada na raspoalaganju ima Pjer Saž.

Proteklog vikenda u velikom derbiju su savladali Marselj (1:0), a nakon toga su u osmini finala kupa izbacili Lil (2:1).

Sa druge strane, Monpelje ne zna za pobedu na poslednje tri prvenstvene utakmice, poražen je od Rena i Bresta uz remi sa Lilom.

Ono što posebno brine je to što je postigao samo jedan gol na tim mečevima i ukoliko uskoro ne podigne formu u opasnosti je da se nađe u zoni ispadanja.

Trenutno je 13. na tabeli ali ima samo dva boda više od Meca koji se nalazi na mestu koje vodi u plej-aut, odnoso tri od Lorijena koji je prvi tim ispod crte.

Lion i Monpelje tradicionalno igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka i na poslednjih pet obračuna ovih timova viđena su čak 24 pogotka.

U prvom delu sezone bilo je 4:1 za momke sa ''Mosona''.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!