TEŽAK ISPIT ZA ČETU VLADANA MILOJEVIĆA: Novi Pazar bez publike dočekuje šampiona Srbije

V.M.

17. 02. 2024. u 07:51

U derbiju 21. kola srpske Superlige fudbaleri Crvene zvezde će gostovati Novom Pazaru koji neće moći da računa na podršku sa tribina zbog suspenzije FSS-a koja je i dalje na snazi (14:00).

ТЕЖАК ИСПИТ ЗА ЧЕТУ ВЛАДАНА МИЛОЈЕВИЋА: Нови Пазар без публике дочекује шампиона Србије

FOTO: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević se vratio na klupu Crvene zvezde posle smene Baraka Bahara i posle odlično odrađenih priprema (pet pobeda na isto toliko utakmica) njegov novi ''debi'' na klupi branioca titule se trijumfalno završio.

Na prolećnoj premijeri Zvezda je savladala Voždovac sa 2:1, a do pobede je došla golovima Milana Rodića i Piter Olanjinke koji su zatresli mrežu u uvodnih 20 minuta meča, dok je počasni gol za zmajeve postigao Nešković u 86. minutu.

Na taj način crveno-beli su nastavili poteru za večitim rivalom Partizanom koji je takođe startovao pobedom (protiv Javora), tako da ova dva velikana na tabeli i dalje deli samo jedan bod i očekuje nas veoma zanimljiva borba za titulu u drugom delu prvenstva.

Što se tiče današnjeg duela, sigurno je da će domaća publika faliti Novom Pazaru, ali Milojević se ne osvrće previše na to i fokusiran je na igru svojih pulena

- Ne možemo da utičemo na to da li se igra sa publikom ili ne, ali siguran sam da će biti fudbalska atmosfera. Fokusiran sam na moj tim i igru koju želimo da prikažemo, izjavio je uoči meča srpski stručnjak kojem je ovo drugi mandat na klupi Crvene zvezde.

Dosta je lošija situacija u redovima Novog Pazara koji je prvi meč u drugom delu sezone igrao u Pančevu gde je remizirao sa Železničarom rezultatom 2:2.

Tadašnji gosti su bili nezadovoljni suđenjem na utakmici, izdali su saopštenje nakon meča i pozvali su na smenu Dejana Santrača koji obavlja funkciju predsednika Sudijske komisije u Fudbaslkom saevezu Srbije.

Da stvar bude još gora po njih, na tom meču su ostali bez Adema Ljajića i Marka Šćepovića koji su napustili teren ranije zbog povreda i pod velikim su znakom pitanja za današnji susret, a veća je šansa da ga propuste nego da zaigraju.

Takođe, od ranije imaju zabrana igranja bez prisustva navijača zbog problema prilikom gostovanja Partizana krajem prvog dela sezone kada su suspendovani na pet mečeva igranja pred praznim tribinama.

Ipak i pored svega toga izabranici Igora Matića u svom sastavu imaju veoma kvalitetne fudbalere koji mogu da naprave razliku, a pre svega se misli na Sejdubu Sumu koji je sredinom nedelje dobio srpsko državljanstvo i sada se vodi kao domaći igrač.

Suma je u prošlosti umeo da namuči Zvezdu kada je nosio dres Partizana, nekoliko puta je davao golove u večitim derbijima i ''crveno-beli'' će morati da obrate dodatnu pažnju na sjajnog vezistu.

Pazarci imaju ambicije da zaigraju po prvi put u Evropi iduće sezone i za sada im ide solidno jer se nalaze na petom mestu tabele Superlige sa 30 osvojenih bodova.

Na poslednja četiri obračuna ovih timova dolazila je igra gol-gol, a mi verujemo da će to i danas biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024