JUNAJTED JE UHVATIO ZALET: Pobeda na ''Kenilvurt roudu'' bila bi mu četvrta u nizu

V.M.

18. 02. 2024. u 08:20

POSLEDNjU utakmicu 25. kola Premijer lige odigraće Luton i Mančester junajted (17:30).

ЈУНАЈТЕД ЈЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: Победа на Кенилвурт роуду била би му четврта у низу

Foto Profimedia

Erik ten Hag je uspeo da probu svoje izabranike koji igraču sve bolje nakon perioda veoma loših rezultata i nanizali su tri prvenstvene pobede.

Posebno je bila impresivna ona poslednja koju su ostvarili na gostovanju Aston vili (2:1). Postali su tek druga ekipe koja je ove sezone uspela da odnese tri boda sa ''Vila parka'', a heroj pobede bio je Skot Mektominej koji je u završnici meča ušao sa klupe i rešio utakmicu pogotkom u 86. minutu.

Junajted se tako popeo na sedmo mesto i nastavlja poteru upravo za četvtoplasiranom Vilom, koja mu beži osam bodova, i nada se da se može dokopati plasmana u Ligu šampiona iduće sezone.

Raspored koji imaju gosti je takođe povoljan, u narednom periodu neće igrati protiv jakih rivala i imaće sjajnu priliku da se približe samom vrhu tabele.

Ono što posebo raduje navijače je što su u poslednje vreme proigrali mladi igrači poput Hojlunda, Mejnua i Garnača koji će u budućnosti predstavljati osovinu ''crvenih đavola''.

Takođe, Mančesteru na ruku ide to što igra odlično protiv timova iz donjeg dela tabele i na takvih 12 utakmica ostvario je devet pobeda, tako da sa velikim samopouzdanjem dolazi na ''Kenilvurt roud'' po sva tri boda.

Što se tiče domaćina, on takođe odlično nastupa u 2024. godini i što je najbitnije za njega uspeo je da pobegne iz zone ispadanja, a navijači su već počeli da sanjaju o opstanku eliti što je bila misaona imenica nakon veoma slabog otvaranja sezone.

Proteklog vikenda jesu doživeli donekle neočekivan poraz od Šefilda (1:3), ali pre njega su bili neporaženi ne šest vezanih utakmica u svim takmičenjima što je veliki uspeh za četu Roba Edvardsa.

Trenutno su prvi tim iznad crte i imaju bod više od Evertona koji se nalazi u zoni ispadanja i sigurno je da ih očekuje velika borba za opstanak do samog kraja kampanje.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Andersena, Lokjera i Nakambe, dok će kod gosta meč propustiti Marsijal, Martinez i Malasija, a pod upintikom su povremeni reprezentativci Mejson Maunt i Aron Van Bisaka.

Očekujemo jedan veoma zanimljiv susret na ''Kenilvurt roudu'' jer su se oba tima  raspuacala u poslednje vreme. Luton je na poslednjih pet mečeva postigao 13 pogodaka, dok je u istom periodu Junajted bio još efikasniji sa 15 golova, pa smo zbog toga odlučili da tipujemo gol-gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)