REAL SIGURNO KORAČA KA TITULI: Vreme je da se ''kraljevski klub'' naplati kod domaćina koji mu je ''izmakao'' u prvom delu sezone

V.M.

18. 02. 2024. u 07:55

FUDBALERI Real Madrida nastaviđe pohod na titulu kada od 14 časova na ''Valjekasu'' budu gostovali Rajo Valjekanu.

РЕАЛ СИГУРНО КОРАЧА КА ТИТУЛИ: Време је да се краљевски клуб наплати код домаћина који му је измакао у првом делу сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Tokom nedelje u redovima domaćina došlo je do značajnih promena jer je menadžer Francisko svojim poslom platio niz od šest mečeva bez pobede. Nakon odličnog početka ove sezone La lige, Valjekano je od tada pao u donji dom, počevši kolo samo sedam bodova iznad zone ispadanja. Prošle nedelje u poraz od Majorke rezulatom 2:1 bio im je treći u nizu i to je bila kao koja je prelila čašu.

Novi šef sturke biće Injigo Perez i imaće da porad na dosta stvari sa ekipom, a možda najbitnija stvar biće da se poprave igra na Valjekasu jer domaćini nisu pobedili pred svojim navijačima još od septrembra meseca!

Sa druge strane, povrede bitnih igrača kao da prave Real Madrid samo jačim i gosti se nalaze u neverovatnoj formi. 

Proteklog vikenda pokazali su da su najbolja ekipa u Španiji savladavši Đironu sa 4:0 i sada imaju pet poena prednosti u odnosu na nju, a pre par dana trijumfalno su započeli i nokaut fazu Lige šampiona jer su bili bolji od Lajcpiga u gostima rezultatom 1:0.

Madriđani su neporaženi na šest vezanih utakmica i za vreme tog niza upisali su pet trijumfa uz remi sa Atletikom koji im je rak rana ove sezone.

I pored toga što im fale oba startna štopera i prvi golman tokom čitave kampanje, ''kraljevi'' imaju najbolju odbranu La lige i samo su 15 puta vadili loptu iz svoje mreže.

Na to se nadovezuju sjane igre ofanzivaca i epitet najbolje napdačke ekipe nose zajedno sa Barsom i Đironom jer su sva tri tima postigla tačno po 52 pogotka.

Što se tiče izostanaka Karlo Ančeloti ne može da računa na Belingema, Kurtou, Militaa, Alabu, Čuamenija i Mendija, dok su pod velikim upitnikom Rudiger i Dijaz.

Kod domaćina je dosta bolja zdravstvena situacija i meč će propustiti Mendez i verovatno Ečeverija koji se muči sa povredom mišića.

U prvom delu sezone Rajo je bravurama Stoleta Dimitrijevskog na golu uspeo da odnese bod sa ''Santijago Bernabeua'', ali verujemo da je došlo vreme za osvetu i predlažemo dvojku na madriskog velikana.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,59)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)