LANS JE UVATIO ZALET U PRAVI ČAS: Potpuno je drugačija priča u redovima ''Brazilaca iz Breizgaua''

V.M.

15. 02. 2024. u 12:27

U prvoj utakmici plej-ofa za osminu finala Lige Evrope fudbaleri Lansa će ugostiti Frajburg (21:00).

ЛАНС ЈЕ УВАТИО ЗАЛЕТ У ПРАВИ ЧАС: Потпуно је другачија прича у редовима Бразилаца из Бреизгауа

Foto Profimedia

Nakon promenljivih igara u prvom delu sezone, Lans je uhvatio zalet krajem januara i ostvario je tri uzastopne pobede. Prvo je bio bolji od Tuluza (2:0), a zatim je savladao Nant (1:0) i Strazbur (3:1).

Polako je počeo da podseća tim koji je prošle godine bio viceprvak Francuske i zahvaljujući dobrim igrama hvata priključak za vrhom tabele i sada je šesti sa 35 sakuljenih poena.

Što se tiče evropskih takmičenja, Lans je igrao u Ligi šampiona gde je zauzeo treće mesto u grupi ''B'' i tako se ''spustio'' u Ligu Evrope.

Drugačija je priča u redovima Frajburga koji je doživeo tri uzastopna poraza i nalazi se u veoma lošem ritmu. Na te tri utakmice postigao je samo dva gola, a primio ih je čak devet što dovoljno govori o slabim nastupima.

Za razliku od Lansa, ''Brazilci iz Breizgaua'' su od samog starta takmičenja u Ligi Evrope. Imali su šansu i da preskoče ovaj deo takmičenja, ali su u direktnom duelu za prvo mesto grupe ''A'' poraženi od Vest hema, pa će morati put do osmine finala da traže preko plej-ofa.

Izostanci su problem na obe strane, domaćin će biti Kaboa, Mačade i Medine, dok će sa druge strane meč propustiti Ginter, Gulde, Lijenhart, Rosenfelder i Šmit.

Momentum je na strani Lansa, ali Frajburg je opasna ekipa, tako da bi bili oprezni i predlažemo duplu šansu uz golove na domaćina.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini