LACIO JE PUN SAMOPOUZDANJA POSLE POBEDE NAD BAJERNOM: ''Crveno-plavi'' su na poslednja tri meča dali deset golova!

V.M.

18. 02. 2024. u 10:55

U jednom od derbija današnjeg programa Serije A fudbaleri Lacija će ugostiti Bolonju (12:30).

ЛАЦИО ЈЕ ПУН САМОПОУЗДАЊА ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД БАЈЕРНОМ: Црвено-плави су на последња три меча дали десет голова!

FOTO: AP

Niko nije davao velike šanse ''nebeskoplavima'' kada su na žrebu osmine finala izvukli Bajern iz Minhena, ali svima su pokazali da su pogrešili jer će revanš u Minhenu dočekati sa golom predsnosti nakon velike pobede protekle srede (1:0).

Mauricio Sari je odlično pripremio svoju ekipu za taj meč, Lacio je igrao veoma pametno, nije dozvolio Bajernu udarac u okvir gola, a nagrada je došla u 69. minutu kada je Ćiro Imobile sa bele tačke postavio konačnih 1:0.

Svakako su Bavarci i dalje favoriti da prođu dalje, ali domaćini su pokazali da mogu da se nose sa četom Tomasa Tuhela i nisu bez šanse u revanšu.

Što se tiče Serije A, Lacio je trenutno sedmi na tabeli i ne igra na nivou kao prošle sezone, ali ako danas dođe do tri boda priključiće se ekipama koje se nalaze u vrhu tabele.

Može se reći da se nalazi u veoma dobroj formi, jer je na poslednjih pet ligaških mečeva upisao deset bodova. Takođe vredi napomenuti da je Lacio odličan pred svojim navijačima i na minulih deset utakmica kod kuće ostvario je sedam pobeda uz dva poraza i remi.

Sa druge strane, bajka Bolonje se nastavlja iz nedelje u nedelju i nastavljaju da se bore za plasman u Ligu šampiona.

Trenutno su peti na tabeli i ovaj meč dočekuju u seriji od tri vezana trijumfa, a vredi napomenuti da su za vreme tog pobedničkog niza postili čak deset golova.

Poslednja ''žrtva'' bila im je Fiorentina koju su rutinski nadigrali rezultatom 2:0.

Tradicionalno gledano ovi timovi igraju veoma tvrde međusobne duele i na poslednja tri njihova susreta viđena su samo dva pogotka, a jedan od njih postigao je Ferguson u prvom delu sezone kada je bilo 1:0 za Bolonju.

NAŠ TIP: G1+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!