''KANARINCI'' POČELI DA DAJU ''ZNAKOVE ŽIVOTA'': Mogu li do trećeg vezanog meča bez poraza?

V.M.

19. 02. 2024. u 09:20

U okviru 23. kola grčkog prvenstva fudbaleri Asterasa će ugostiti ''probuđeni'' Panetolikos. Meč se igra na stadionu ''Teodoros Kolokotronis'' sa početkom u 17 časova.

КАНАРИНЦИ ПОЧЕЛИ ДА ДАЈУ ЗНАКОВЕ ЖИВОТА: Могу ли до трећег везаног меча без пораза?

Foto Profimedia

Nakon dosta slabih partija tokom januara i tri vezana prvenstvena poraza, Panetolikos se ''probudio'' i na poslednja dva meča je odigrao remi sa Volosom (0:0) uz pobedu nad Atromitosom (1:0) našeg Saše Ilića.

Ono što je za goste bitno je da su na taj način pobegli sa dna tabele i sada se nalaze na 11. poziciji, ali ne smeju se opustiti jer su sakupili dva boda više od poslednjeplasirane Kifisije.

Glavni problem ove ekipe je realizacija, postigli su samo 20 golova do sada i to moraju popraviti ukoliko žele da izbegnu borbu za opstanak.

Sa druge strane, domaćin takođe ne blista u poslednje vreme i na minula četiri prvenstvena meča ostvario je samo jednu pobedu uz tri poraza.

Posebno je bolan bio onaj iz prošlog kola kada su poveli protiv Lamije u uvodnim trenucima meča, ali krajem prvog poluvremena su ostali sa deset igrača na terenu posle isključenja Garsije, što je Lamija znala da iskoristi i na kraju je slavila sa 2:1.

Asteras je trenutno sedmi na tabeli i mora da pronađe način da poboljša formu ako želi da se bori za neko od mesta koja vode u plej-of.

Tradicija međusobnih duela je na strani domaćina koji je neporažen na poslednjih 18 utakmica u zvaničnim takmičenjima protiv Panetolikosa.

Često večerašnji rivali umeju odigraju nerešeno kada se sastanu, pa zato predlažemo ''iks'' na poluvremenu ili kraju meča.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu