''SRPSKI'' TORINO ŽELI U EVROPU: ''Bikovi'' ne znaju za poraz u 2024. godini!

V.M.

22. 02. 2024. u 07:50

U zaostaloj utakmici 21. kola Serije A izabranici Ivana Jurića će na ''Olimpijskom stadionu'' u Torinu dočekati Lacio (21:00).

СРПСКИ ТОРИНО ЖЕЛИ У ЕВРОПУ: Бикови не знају за пораз у 2024. години!

FOTO: Tanjug/AP

Pored Atalante i Intera, Torino je jedina neporažena ekipa u 2024. godini u Seriji A. Na šest utakmica ostvarili su tri pobede uz isto toliko remija i rapidno se uspinju na tabeli.

Proteklog vikenda pogocima Belanove i razigranog Zapate upisali su nova tri boda protiv Lećea (2:0) i sada su deseti, sa samo dva poena zaostatka u odnosu na sedmoplasiranu Fiorentinu i ako nastave ovako dobro da igraju boriće se za plasman u Evropu u završnici sezone.

Dve glavne odlike ''bikova'' su odlične igre kod kuće i čvrsta odbrana. 

Za vreme pomenutog niza na šest utakmica su primili samo dva gola, dok su od starta sezone pred svojim navijačima doživeli samo jedan poraz i to od neprikosnovenog Intera.

Bitni šrafovi u četi Ivana Jurića su srpski reprezentativci Vana Milinković Savić i Ivan Ilić, zacementirani su u startnoj postavi Torino i hrvatski stručnjak će se sigurno osloniti na njih u ovom veoma bitnoj utakmici.

Sa druge strane, nakon istorijske pobede nad Bajernom u osmini finala Lige šampiona (1:0), fudbaleri Bolonje su ''spustili'' Lacio na zemlju pobedivši ih u sred Rima sa 2:1.

''Nebeskoplavi'' su izgubili konstantost koja ih je krasila krajem decembra i početkom januara, na poslednjih pet ligaških utakmica osvojili su sedam bodova, pa i ne čudi što su pali na osmo mesto na tabeli.

Ovaj deo sezone može se ispostaviti kao ključan za četu Maurucija Sarija, jer nakon večerašnjeg duela igraju sa Fiorentinom, Milanom i Bajernom.

Što se tiče izostanaka domaćini će biti bez Bonđorna, Shursa, Rodrigeza i Kabića, dok će kod gostiju meč propustiti Matija Zakanji i Nikolo Rovela.

Istorijat međusobnih duela kaže da nas očekuje veoma zanimljiv meč na ''Olimpijskom stadionu'' u Torinu jer su ovi timovi potpuno izjednačeni na poslednjih pet obračuna obe ekipe su upisale po pobedu, a uz to je viđeno čak tri remija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!