ZICER ZA ''TRAKTORISTE'': Fenjeraš je bez šansi na ''Portmen roudu''

V.M.

20. 02. 2024. u 09:59

FUDBALERI Ipsviča će večeras od 21.00 nastaviti svoj pohod ka plasmanu u Premijer ligu kada na ''Portmen roudu'' budu dočekali Roteram.

ЗИЦЕР ЗА ТРАКТОРИСТЕ: Фењераш је без шанси на Портмен роуду

FOTO: Profimedia

Nakon što su prošle godine obezbedili promociju iz Lige jedan, mnogi su očekivali da će se domaćini boriti za opstanak, ali to ne da nije istina, već se trenutno dešava sušta suprotnost jer su popularni traktoristi jedno od najprijatnijih iznenađenja Čempionšipa.

Konstantno od samog starta sezone se nalaze u vrhu tabele, trenutno su četvrti i bore se za direktan plasman u Čempionšip jer zaostaju samo tri boda za drugopolasiranim Sautemptonom.

U drugoj polovini decembra i tokom čitavog januara Ipsvič je bio u blagom padu forme, ali sada je ostvario uzastopne pobede nad Milvolom, odnosno Svonsijem i večeras će imati odličnu priliku da ostvare ligaški het-trik.

Ono što je karakteristično u poslednje vreme je to da momci sa ''Portmen rouda'' igraju izuzetno atraktivan fudbal i goleade su im redovna pojava i na njihovih minulih pet njihovih mečeva viđeno je 18 pogodaka.

Sa druge strane ne treba trošiti previše reči o Roteramu.

Gosti su ostvarili samo tri pobede do sada i zacementirani su za dno tabele sa samo 19 sakupljenih bodova, čak 14 manje od Milvola koji je prvi tim izvan zone ispadanja i ako ovako nastave, ''mlinari'' nemaju nikakve šanse da opstanu u ligi.

U prvom delu sezone ovi timovi su odigrali 2:2, a večeras verujemo u rutinsku pobedu domaćina.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu