DOMAĆIN NE GUBI, ALI RETKO POBEĐUJE: ''Žuti'' su odigrali nerešeno na četiri od svojih poslednjih pet utakmica

V.M.

20. 02. 2024. u 12:25

FUDBALERI Oksford junajteda će večeras dočekati Nortempton koji je proteklog vikenda prekinuo niz od četiri utakmice bez pobede.

ДОМАЋИН НЕ ГУБИ, АЛИ РЕТКО ПОБЕЂУЈЕ: Жути су одиграли нерешено на четири од својих последњих пет утакмица

Foto: Profimedia

Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "Kasam" u Oksfordu.

Domaćin je napravio veliki iskorak ove sezone, jer se prošle borio za opstanak, a sada je šesti na tabeli Lige jedan sa 56 osvojenih bodova i bori se za mesto koje vodi u plej-of.

U poslednje vreme Oksford se pretplatio na remije i odigrao ih je čak četiri na proteklih pet ligaških utakmica uz pobedu nad Viganom od 4:2.

''Žuti'' su jedno vreme bili i drugi, ali sredinom sezone napustio ih je trener Lijam Mening koji nije mogao odbiti poziv drugoligaša Bristol sitija.

Njegovo mesto zauzeo je Des Bakingem i od kada je on preuzeo kormilo ekipa igra dosta promenljvio, nema nikakvu konstantnost i ''prosula" je mnogo bodova na utakmicama u kojima je trebalo da pobedi.

Sa druge strane, nakon perioda nešto lošijih igara, Nortempton je proteklog vikenda osvojio tri boda savladavši Bristol roverse sa 3:1.

Gosti su se prošle godine takmičili u Ligi dva, tako da je trenutno 11. mesto koje zauzimaju sa 44 osvojena boda odličan rezultat, a ako bi podigli formu u završnici sezone možda bi mogli i da se bore za plasman u plej-of.

Menadžer Džon Brejdi forsira otvoren, napadački fudbal i ''obućari'' igraju utakmice sa dosta pogodaka, a najbolji svedok tome je činjenica da ja na njihova poslednja četiri meča dolazila igra "GG&3+".

Očekuje se da Oksford ostane bez usluga Kajl Edvards i Markus Braun nastavljaju rehabilitaciju pa se ne očekuje da će njih dvojica zaigrati danas za Oksford. Eliot Mur je bio odsutan za subotnji meč i ostaje neizvestan za okršaj sa Nortemptonom.

Januarski potpis Vil Gudvin bi mogao da upiše prvi start za klub nakon što je kao zamena na poluvremenu ušao protiv Vajkomba.

Što se tiče gostiju, na njihovoj listi povređenih nalaze se Akin Odimajo, Sem Hoskins, Tajler Magloar, Deni Hilton i Ali Koiki. Očekuje se da trener Nortamptona Džon Brejdi odabere istu postavu koja je započela u subotnjoj pobedi kod kuće nad Bristol roversima.

U prvom delu sezone Nortempton je savladao Oksford sa 2:1, a mi verujemo da će i večeras biti golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,25)

TIP ZA HRABRIJE: X&2+ (kvota 4,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)