ALEKSANDAR MITROVIĆ NE PRESTAJE DA TRESE MREŽE: ''Mitrogol'' postigao četiri pogotka na uvodne tri utakmice prolećnog dela sezone

V.M.

26. 02. 2024. u 14:17 >> 14:17

SRPSKI centarfor će pokušati da nastavi se ''terorom'' kada njegov Al Hilal u derbiju 21. kola Profesional lige bude gostovao Al Itifaku (15.00).

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ТРЕСЕ МРЕЖЕ: Митрогол постигао четири поготка на уводне три утакмице пролећног дела сезоне

Screenshot / AlHilal

Aleksandar Mitrović je u prvom delu sezone pokazao da je trenutno najbolji fudbaler na azijskom kontinentu, a svoj ''teror'' nastavio je i u drugom delu kampanje jer je na tri odigrane utakmice postigao četiri pogotka.

U okviru osmine finala azijske Lige šampiona protiv Sepahana je na oba duela dvomeča po jedanput tresao mrežu, dok je na otvaranju prolećnog dela Profesional lige bio dvostruki strelac u trijumfu nad Al Raedom.

Zanimljivo je to da je Al Hilal sve pomenute utakmice pobeđivao rezultatom 3:1 i može se reći da je i on nastavio gde je stao na polusezoni jer se nalazi u više nego impresivnoj seriji od 22 vezana trijumfa u svim takmičenjima.

Ekipa je formirana da napadne svaki mogući trofej ove sezone, Žorž Žezus je sjajno sklopio kockice i ''plavi talas'' korača jako na sva tri fronta.

Prvi je u prvenstvu sa četiri poena prednosti odnosu na Al Nasr koji je odigrao meč više od njih, a odlično im ide i u pomenutoj azijskoj Ligi šampiona gde će u četvrtfinalu igrati veliki derbi sa Al Itihadom, dok je u nacionlnom kupu dogurao do polufinala i čeka žreb da vidi svog narednog protivnika.

Što se tiče Al Itifaka, on je letos na klupu doveo Stivena Džerarda, ali nije bio preterano aktivan na ''transfer pijaci'', doveo je nekoliko dobrih igrača od kojih je najzvučniji bio Džordan Henderson koji se već vratio u Evropu i brani boje Ajaksa, tako da ne čudi što im ne ide baš najbolje i tek su osmi na tabeli sa 28 sakupljenih bodova.

Ipak, prolećni deo kampanje otvorili su rutinskom pobedom nad Al Halidžom pogocima Vajnalduima i Greja (2:0), tako da možda budemo videli bolji fudbal od njih u nastavku sezone.

Domaćin nema problema sa izostancima i očekuje se da Džerard izvede istu startnu postavu kao protiv Al Halidža, dok će sa druge strane neće biti Nejmara koji propušta čitavu sezonu zbog povrede, a veruje se da će se na teren vratiti Kulibali i Milinković Savić koji su presedeli revanš sa Sepahanom.

U prvom delu sezone Al Hilal je savladao Al Itifak sa 2:0, a verujemo da će i danas predvođen razigranim Aleksandrom Mitrovićem isto učiniti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)