NEUGODNO GOSTOVANJE ZA REAL MADRID: ''Slepi miševi'' ne znaju za poraz pred svojim navijačima još od septembra!

V.M.

02. 03. 2024. u 08:05

U derbiju današnjeg programa La lige, Madriđani će odbranu titule nastaviti na uvek neugodnom gostovanju Valensiji na čuvenoj ''Mestalji'' (21:00).

НЕУГОДНО ГОСТОВАЊЕ ЗА РЕАЛ МАДРИД: Слепи мишеви не знају за пораз пред својим навијачима још од септембра!

FOTO: Tanjug/AP

Iako ne blista u poslednje vreme, Real osvaja bodove i vodi glavnu reč u borbi za titulu. Trenutno je prvi na tabeli sa šest poena prednosti u odnosu na Đironu, a ne treba otpisati ni Barselonu kojoj beži osam bodova, pogotovo jer je do kraja ostao da se odigra još jedan ''El Klasiko''.

Proteklog vikenda ''kraljevski klub'' se baš mučio protiv Sevilje koja je ''parkirala autobus'' na ''Santijago Bernabeu'', ali na kraju je majstorija Luke Modiće u 81. minutu donela čitav plen ekipi iz prestonice.

Neigranje Džuda Belingema i nedostatak pravog centarfora stvaraju velike probleme četi Karla Ančelotija koja je na četiri od poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima postizala tačno po jedan gol.

Doduše, raspucala se u najbitnijem obračunu, onim sa Đironom kada su slavili sa 4:0, mada je tada legendarni stručnjak imao na raspolaganju Džuda Belingema koji je predvodio tim sa dva pogotka.

Očekuje se da Belingem i večeras propusti meč, a pored njega to će sigurno biti slučaj sa Alabom, Kurtoom i Ederom Militaom, dok je pod upitnikom jedini centafor u ekipi, Hoselu.

Sa druge strane, Ruben Baraha radi odličan posao na klupi ''slepih miševa''. Prošle sezone je obezbedio opstanak u eliti, a sada se njegova ekipa bori za neočekivani plasman u Evropu.

Valensija je trenutno deveta na tabeli, a najveće zasluge za to imaju nastupi na domaćem terenu. ''Mestalja'' je tradicionalno poznata kao jedno od najtežih gostovanja u La ligi i to se pokazuje tačnim u poslednje vreme.

Domaćin je neporažen na svom terenu još od septembra u prvenstvu i na osam odigranih utakmica ostvario je pet pobeda uz tri remija.

Ono što je zanimljivo kod njih je to da veoma retko igraju remije i onaj prošlonedeljni sa Seviljom (0:0) bio im je prvi još od decembra.

Zdravstvena situacija je dosta bolja kod ''slepih miševa'' i jedini koji bi trebao propustiti meč je Almeida.

Istorijat međusobnih duela je na strani Reala koji je slavio na osam od poslednjih deset obračuna večerašnjih rivala, dok je dva puta viđena pobeda Valensije.

Za hrabrije igrače vredi istaći da na duelima ovih timova gostujući tim nije postigao gol u prvom poluvremenu na sedam vezanih utakmica.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: ppXvX (kvota 1,81)

TIP ZA HRABRIJE: X-2 (kvota 4.33)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu