HRVATSKI STRUČNJAK ''NAŠTELOVAO'' EKIPU PRED GOSTOVANJE DORTMUNDA: ''Milionerima'' je drago što se februar završio

V.M.

02. 03. 2024. u 11:55

U okviru 24. kola nemačke bundeslige fudbaleri Union Berlina će na ''Olimpijskom stadionu'' ugostiti Borusiju iz Dormtunda.

ХРВАТСКИ СТРУЧЊАК НАШТЕЛОВАО ЕКИПУ ПРЕД ГОСТОВАЊЕ ДОРТМУНДА: Милионерима је драго што се фебруар завршио

Foto: Profimedia

Domaćin je proigrao u poslednje vreme, a zasluge za to idu hrvatskom stručnjaku Nenadu Bjelici koji radi odličan posao sa svojim izabranicima koji ne znaju za poraz na poslednje četiri ligaške utakmice.

Na njima su upisali dve pobede uz isto toliko remija i uspeli su da se izdignu iz zone ispadanja. Trenutno su 14. na tabeli sa sigurnih osam bodova prednosti u odnosu na šesnaestoplasirani Keln.

Sa druge strane, Dortmundu je drago što se mesec feburar završio jer je pružao veoma slabe partije u njemu. Na četiri utakmice osvojio je samo pet bodova, a proteklog vikenda poražen je od Hofenhajma (2:3) i dodatno je sebi zakomplikovao situaciju oko plasmana u Ligu šampiona.

Borusija je trenutno četvrta, ali ima samo bod više od petoplasiranog Lajpciga, dok joj Štutgart koji je ispred nje na tabeli beži šest bodova.

Gosti se generalno baš muče u prvenstvu i upisali su samo 11 pobeda do sada što im je najmanja brojka u poslednjih deset godina nakon 23 odigrana kola.

Tradicija kaže da bi danas mogli da dođu do 12. jer su savladali Union Berlin na četiri od poslednjih pet međusobnih duela uključujući trijumf iz prvog dela sezone kada je bilo 4:2 za ''milionere''.

Takođe, na četiri od tih pet utakmica dolazila je igra 3+ tako da bi mogli da očekujemo golove u Berlinu.

NAŠ TIP: X2&|1+&||1+ (kvota 2,25)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!