BITKA ZA GOLI ŽIVOT U SERIJI A: Neroverdi sa novim trenerom dolaze u grad ljubavi

V.M.

03. 03. 2024. u 09:05

U derbiju donjeg doma 27. kola italijanskog prvenstva fudbaleri Verone će ugostiti Sasuolo (12:30).

БИТКА ЗА ГОЛИ ЖИВОТ У СЕРИЈИ А: Нероверди са новим тренером долазе у град љубави

FOTO: Tanjug/AP

Sasuolo se nalazi u velikom problemu, na poslednjih sedam mečeva osvojili su samo jedan bod i uprava je odlučila da je vreme za promenu na klupi. Dugogodinjši trener ekipe Alesio Dionizi je smenjen, a na njegovo mesto doveden je iskusni Davide Balardini koji će imati težak zadatak da izdigne ekipu iz zone ispadanja i obezbedi opstanak.

Ono na čemu će momentalno morati da poradi je odrambena strana terena jer gosti imaju najgoru odbranu u Seriji A koja je čak 54 puta vadila loptu iz svoje mreže.

Neroverdi su trenutno prvi tim ispod crte, ali su izjednačeni po broju osvojenih poena sa Veronom koja je izvan zone ispadanja i ne treba napominjati koliko je ovo bitan meč za obe ekipe.

Što se tiče domaćina, on je takođe u katastrofalnom ritmu, ali je na poslednjih šest utakmica uspešniji od svog rivala sa tri osvojena boda pa je uspeo da upliva u ''sigurnu zonu'' iako ne pruža dobre partije.

Verona se napadčki dosta muči, postigla je četiri gola na proteklih pet utakmica i neroverdi su pravi rival protiv kojih bi baš mogla da se raspuca zbog pomenute loše defanzivne igre gostiju.

Takođe, međusobne utakmica današnjih rivala tradicionalno obiluju golovima i na poslednjih šest obračuna oba tima su tresla mrežu.

U prvom delu sezone bilo je 3:1 za Sasuolo.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,02)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!