TRABZON U SERIJI POBEDA: "Oluja sa Crnog mora" preti "nomadima"

O. M.

04. 03. 2024. u 10:21

TRABZONSPOR gostuje u Alanji u okviru 28. kola turske Superlige.

ТРАБЗОН У СЕРИЈИ ПОБЕДА: Олуја са Црног мора прети номадима

FOTO: Hakan Burak Altunoz / AFP / Profimedia

Nakon što je prošle sezone imao neuspešnu kampanju u odbrani titule - završio je na 6. mestu, Trabzon je sada u boljoj poziciji. Nalazi se odmah iza vodećeg dvojca, na poziciji koja mu garantuje plasman u grupnu fazu lige Evrope.

Trabzon je u nizu od pet pobeda u svim takmičenjima i u nizu od tri pobede u ligi. U te tri utakmice nisu primili gol. U međuvremenu su se plasirali u polufinale Kupa gde će im protivnik biti Karagumruk koji je šokirao Galatu u četvrtfinalu. Posle Alanje, Trabzon će igrati sa Karagumrukom kod kuće u predigri polufinala Kupa.

U gostima su osvojili 21 bod i tu su samo Fener i Galata bolji od njih.

S druge strane, Alanja je u borbi za opstanak, kao i prošle sezone. Nalazi se u seriji od šest utakmica bez pobede, od kojih je, doduše, samo jedna završena njihovim porazom.

Najznačajniji rezultat koji su postigli u tom razdoblju je remi protiv Fenerbahčea u 25. kolu. Vodili su sa 1:0 pre nego što su Dušan Tadić i Edin Džeko preokrenuli rezultat, ali su na kraju stigli do 2:2, čime su gurnuli Fenerbahče na drugu poziciju iza najvećeg rivala.

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu