BOAVISTA BEZ POBEDE NA OVOM GOSTOVANJU U 21. VEKU: "Trikolori" se muče u napadu od starta sezone

O. M.

16. 09. 2024. u 11:06

ESTRELA Amadora i Boavista zatvoriće peto kolo portugalske Primeira lige kada se u ponedeljak uveče sastanu na stadionu "Žoze Gomeš".

БОАВИСТА БЕЗ ПОБЕДЕ НА ОВОМ ГОСТОВАЊУ У 21. ВЕКУ: Триколори се муче у нападу од старта сезоне

Profimedia

"Crno-beli" iz Porta su vezali tri utakmice bez pobede i nalaze se na 14. mestu na tabeli sa četiri boda, dok je domaći tim u još goroj situaciji jer ne zna za pobedu od početka sezone pa je sa samo jednm bodom na pretposlednjeem mestu. Iza je samo Farense bez bodova.

Prošle sezone Boavista nije uspela da savlada Estrelu ni kod kuće ni na strani pa je to još jedan dodatni motiv da ovde trijumfuje. U prošlom kolu su barem prekinuli niz od dva poraza, remijem protiv Estorila bez golova.

Estrela Amadora je poslednjeg dana avgusta pretrpela poraz od 1:0 od Kasa Pije. Oni su samo u prvom kolu ostali neporaženi i to na gostovanju favorizovanoj Bragi kada je nadoknadila minus od jednog gola.

Uprkos velikom posedu lopte, "trikolorima" je nedostajala završnica, što je Henrike Pereira u šezdesetom minutu i doneo Kasu piji tesnu pobedu.

Nakon dvonedeljne pauze, Felipe Martins i njegova ekipa vraćaj use u akciju sa osnovnim ciljem da izbegnu četvrti uzastopni poraz, što se Amadori nije desilo od aprila 2009. godine. 

Loš početak sezone je rezultat Amadorinog mučenja ispred protivničkog gola, gde su do sada postigli samo jedan gol dok su primili šest na suprotnom kraju terena.

Boavista je takođe napadački razočarala protiv Estorila, završivši utakmicu bez postignutog gola. Iako su imali ₓG 1,90, domaćini nisu uspeli da pogotkom krunišu nijednu od svojih stoodstotnih šansi pa su morali da se zadovolje podelom plena na stadionu "Besa".

Pre toga, obećavajući su počeli sezonu pošto su na stadionu "Munisipal de Rio Major" obezbedili pobedu od 1:0 nad Kasa pijom, pre nego što su pretrpeli uzastopne poraze protiv Brage i Famalikaa.

Sa rezultatom protiv Estorila, ekipa Kristijana Bačija sada nije uspela da pobedi 12 od poslednjih 13 mečeva u Primeira ligi — izgubili su sedam i ostvarili pet remija — dok su od sredine maja primili 19 golova i postigli samo osam.

Dok će Boavista gledati da se vrati na pobednički put na stadionu "Hoze Gomeš", rezultati na gostovanju ne daju mnogo optimizma jer su ostvarili samo dve pobede i izgubili osam od svojih 12 gostovanja u Primeira ligi od početka godine.

Boavista je u amadori pobedila samo jednom u 21. veku, a i ta pobeda došla je u Kupu, dok u prvenstvu nisu slavili od aprila 2000. godine.

NAŠ PREDLOG: 1.p G1+ (kvota 2,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU PODKASTA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje