NORTHEMPTON SE NE BRANI U GOSTIMA: Piterboro ne odustaje od promocije

O. M.

05. 03. 2024. u 15:09

ODLOŽENA utakmica 27. kola engleske Lige 1 igra se ovog utorka na stadionu "Veston homs" u Piterborou, gde istoimena domaća ekipa dočekuje Northempton.

НОРТХЕМПТОН СЕ НЕ БРАНИ У ГОСТИМА: Питерборо не одустаје од промоције

Profimedia

Izabranici Darena Fergusona trenutno su na petoj poziciji u ukupnom plasmanu, sa 62 boda, sedam manje od drugoplasiranog Derbija i pet više od sedmoplasiranog Oksforda. Drugo mesto vodi direktno u Čempionšip, a šesto je poslednje koje vodi u plej-of.

Piterboro je dugo vodio ravnopravnu boru sa Portsmutom i Derbijem za jedno od prva dva mesta, ali ga je serija loših rezultata u januaru koštala pada u drugi krug favorita za promociju. Ipak, počeli su opet da igraju dobro, vezavši dve pobede u prvenstvu i jednu u Liga trofeju.

U prošlom kolu pobedili su Iksiter sa 2:1 kod kuće, a pre toga Kembridž u gostima sa 1:0.

Kod kuće i na strani su skupili jednak broj bodova, po 31, s tim što su na svom terenu znatno efikasniji i primaju nešto manje golova.

Northempton drži 12. poziciju u ukupnom plasmanu, sa 49 bodova. U gostima imaju 20 bodova, a uglavnom se ne brane, što ih je sigurno koštalo nekih bodova. Kao recimo protiv Portsmuta gde su imali veći posed lopte i više pokušaja ka golu, čak i više opasnih napada, ali su na kraju izgubili sa 4:1 i to sa igračem više.

Kada igraju opreznije, onda imaju više uspeha, kao pre osam dana protiv Bartona koga su pobedili sa 2:0, iako je domaćin bio bolji u većem delu susreta.

U poslednjih pet mečeva između Piterboroa i Northemptona skor je 4:1 u pobedama za današnjeg domaćina. Ipak, Northempton je slavio u poslednjem duelu kada je bilo 1:0 za njih.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)