DOMAĆI TIP: ''Romantičari'' porazima otvorili prolećni deo sezone

V.M.

06. 03. 2024. u 09:32

U okviru 23. kola Prve lige Srbije gledaćemo obračun dva prvoplasirana tima na tabeli kada OFK Beograd bude dočekao Inđiju od 14 časova.

ДОМАЋИ ТИП: Романтичари поразима отворили пролећни део сезоне

Foto: N. Paraušić

OFK je dominirao ligom u prvom delu sezone, osvojio je čak 51 bod u uvodnih 20 kola i zasluženo je poneo titulu zimskog prvaka. Ipak, prolećni deo kampanje ''romantičari'' nisu dobro započeli.

Prvo ih je nadigrao Novi Sad, a zatim i Grafičar, tako da ne dočekuju ovaj meč u dobrom ritmu.

Ono što posebno brine domaćina je to što nije postigao gol na pomenute dve utakmice i očigledno ja da je ekipa previše opušteno ušla u drugi deo sezone.

Ipak, na njihovu sreću zaliha bodova iz prvog dela ih drži na samom vrhu tabele i imaju ubedljivih 14 poena prednosti u odnosu na današnjeg rivala koji je drugi na tabeli.

Što se tiče gosta, on je u prošlom kolu savladao Mačvu sa 3:1 i tako se popeo na drugo mesto, ali između njega i petoplasirane Dubočice je jedan bod razlike, tako da je dovoljan jedan ''kiks'' da dobrano padnu na tabeli ukoliko ga ekipe oko njega iskoriste.

Inđija je za vreme zimskog prelaznog roka dovela nekoliko pojačanja, a od njih se najviše ističe levo krilo Nikola Popović koji je upisao po gol i asistenciju na uvodna dva meča i sigurno je da će se danas na njega posebno osloniti.

Na prvom međusobnom duelu ovih timova OFK je slavio sa 2:0, a danas očekujemo novi tvrd međ između dve prvoplasirane ekipe na tabeli Prve lige Srbije.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)