FORMA STRŠLJENOVA JE U VELIKOM PADU: To nije slučaj sa gostima koje su dobre igre izdigle iz donjeg doma

V.M.

06. 03. 2024. u 11:05

U 36. kolu engleskog Čempionšipa gledaćemo obračun bivših premijerligaša na ''Vikeredž roudu'', gde će Votford dočekati Svonsi (20.45).

ФОРМА СТРШЉЕНОВА ЈЕ У ВЕЛИКОМ ПАДУ: То није случај са гостима које су добре игре издигле из доњег дома

Foto: Profimedia

Neslavnu sezonu imaju timovi koji su nekada bili redovni članovi elite. Bliži su zoni ispadanja nego plej-ofu i jedni su od najvećih razočaranja Čempionšipa.

Iako je bolji na tabeli (12. mesto), Votford se nalazi u velikom padu forme i ostvario je samo jednu pobedu na poslednjih osam utakmica.

Zbog toga se stolica ozbiljno drma treneru Valerijenu Ismaelu, a kako je uprava Votforda poznata po tome da često smenjuje menadžere, postoji mogućnost da je francuskom stručnjaku večerašnji meč poslednja šansa da sačuva posao.

Sa druge strane, Svonsi je bio u opasnosti da se nađe u zoni ispadanja, ali pobedama nad Sanderlendom i Blekbernom (po 2:1) pobegao je sa dna tabele.

''Labudovi'' sada zauzimaju 15. mesto, ali imaju samo četiri boda više od Stouka koji je prvi ispod crte, tako da borba oko opstanka u ligi i dalje nije završena.

Što se tiče međusobnih duela, u prvom delu sezone slavio je Votford, ali u skorijoj istoriji je bolji Svonsi koji je ostvario tri trijumfa na poslednjih pet obračuna večerašnjih rivala.

Ono što je karateristično za oba tima je da igraju otvoreno, na golove ove sezone i posle 35. kola gol-razlika domaćina je 50:48, dok su gosti postigli 45 i primili 56 pogodaka.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,75)

TIP ZA HRABRIJE: GG&|1-2 (kvota 2,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu