"ORLOVI" ĆE SKUPO PRODATI KOŽU: Šampionska zvona već se čuju u Ajndhovenu

O. M.

08. 03. 2024. u 10:32

EREDIVIZIJA u Holandiji ulazi u 25. kolo takmičenja koje se otvara derbijem između Go ahed iglsa i vodećeg PSV Ajndhovena.

ОРЛОВИ ЋЕ СКУПО ПРОДАТИ КОЖУ: Шампионска звона већ се чују у Ајндховену

Foto Profimedia

Orlovi igraju dobro ove sezone. Imaju po 10 pobeda i sedam poraza i remi. Trenutno su na šestom mestu i uz malo sreće i veštine mogli bi da se nađu u konkurenciji za evropska takmičenja.

Pobedili su kod kuće u prošlom kolu protiv Valvijka 1:0. Domaćin je bio dominantniji na terenu, imao 30 pokušaja do gola, ali je samo jednom lopta pogodila mrežu. U 61. minutu precizan je bio Jakob Brom.

Pre toga su izgubili od Tventea sa 3:0, pobedili Herenven sa 2:0 i remizirali sa Zvoleom 1:1.

PSV suvereno vlada vrhom tabele Eredivizije. I dalje nemaju poraz, a samo tri ekipe su uspele da im iščupaju po bod. Trenutno imaju deset bodova više od Fejenorda i jednu ruku su već stavili na šampionski štit.

U prošlom kolu PSV je ugostio Fejenord. Postigli su gol već u četvrtom minutu, dobro kontrolisali loptu, ali su do 61. minuta primili dva gola. Čekali smo 71. minut da PSV izjednači, posle čega su se gosti uglavnom branili i rezultat je ostao nerešen.

U ranijem kolu PSV je deklasirao PEC Zvole sa 7:1. Pobedili su Herakle sa 2:0 i Volendam 5:1. PSV je postigao najviše golova u ligi do sada, a pozitivna gol-razlika je 66 golova, što odavno nismo videli.

NAŠ TIP: 2&2-5

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!