GOLEADA U NAJAVI: Međusobni dueli ovih timova obiluju pogocima

V.M.

11. 03. 2024. u 10:45

FUDBALERI Ado den Haga i Dordrehta će se sastati u 31. kolu holandske Erstedivizije (20.00).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Међусобни дуели ових тимова обилују погоцима

Foto Profimedia

U ovom derbiju gornjeg doma gledaćemo dva tima koja se bore za direktan plasman u elitu, Ado je trenutno treći na tabeli sa 54 osvojena boda, dok je Dordreht odmah iza njega sa dva poena manje na svom saldu, a oba tima jure Rodu koja je druga sa 55 sakupljenih bodova.

To sve dovoljno govori o značaju večerašnjeg meča, a trebali bi gledati dosta zanimljiv meč pošto tradicionalno međusobni dueli ovih timova obiluju golovima.

Samo jednom na poslednjih pet obračuna nije dolazila igra 3+, a u prvom delu sezone je bilo 2:2 na ''Matkoholik stadionu''.

Što se tiče formi ekipa pred večeraši duel, u boljem ritmu se nalazi Dordreht koji je upisao četiri uzastopne pobede. Redom je bio bolji od Venla, Jong PSV-a, Mastrihta i Telstara, a posebno je bio raspoložen na poslednja dva duela u kojima je postigao pet pogodaka, tri Mastrihtu i dva Telstaru.

Sa druge strane, Ado pruža promenljive partije i u proteklih pet kola ostvario je dve pobede uz isto toliko remija i poraz od Viljema ||.

Poslednji meč odigrali su sa još jednim direktnim rivalom u borbi za promociju, Rodom. Dva puta su se vraćali iz zaostatka i na kraju je viđena podela bodova u Kerkradenu (2:2).

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom