VEST HEM SIGURAN KOD KUĆE, VILA SE "RASPUCALA" OD BOKSING DEJA: Everopski četvrtfinalisti u borbi za premijerligaške bodove

O. M.

17. 03. 2024. u 08:45

VEĆINA utakmica 29. kola engleske Premijer lige odložena je zbog Ef-Ej kupa, a jedna od zanimljivijih koje će se odigrati je ova današnja jedina, između Vest hema i Aston vile.

ВЕСТ ХЕМ СИГУРАН КОД КУЋЕ, ВИЛА СЕ РАСПУЦАЛА ОД БОКСИНГ ДЕЈА: Еверопски четвртфиналисти у борби за премијерлигашке бодове

Foto Profimedia

"Čekićari" su u četvrtak uveče pobedili Frajburg sa 5:0 i plasirali se u svoje treće uzastopno evropsko četvrtfinale. To je bila njihova prva pobeda posle dve utakmice i značajno je rasteretila sve u klubu posle generalno loše forme u poslednje vreme.

Vest Hem se sada vraća obavezama u Premijer ligi. Oni su sedmi na tabeli sa 43 boda, samo četiri boda iza Mančester junajteda koji je šesti, ali prilično velikih deset bodova zaostatka za petoplasiranim Totenhemom. A peto mesto je značajno, pošto je Engleska na dobrom putu da dobije petu vizu za Ligu šampiona, preko jednogodišnjih UEFA koeficijenata.

Pred Vest Hemom je veoma težak raspored. U naredne tri nedelje u gostima će igrati protiv Aston Vile, Njukasla, Totenhema i Vulvsa. Loši rezultati u te četiri utakmice će značiti da će Vest Hem teško doći do mesta u Evropi sledeće sezone. 

Vest Hem ima promenjive rezultate protiv timova iz "gornjeg doma" Premijer lige. U 12 utakmica imaju pet poraza i pet pobeda. U ligi, Vest Hem je pobedio samo dve od poslednjih devet utakmica i nije u dobroj formi. 

Ipak, na svom terenu Vest Hem je dobar. Od oktobra su doživeli samo jedan poraz u svim takmičenjima.

Kao i Vest Hem, Aston Vila je takođe igrala u četvrtak veče i takođe je pružila nezaboravan nastup. Oni su kod kuće pobedili Ajaks sa 4:0 i plasirali se u četvrtfinale Lige konferencija. Time su značajno popravili utisak posle veoma loše nedeljne predstave protiv Totenhema.

U Premijer ligi, Aston Vila je i dalje na ćetvrtoj poziciji, ali sada ima samo dva boda više od Totenhema, doduše sa utakmicom manje.

Vila ima nekoliko nezgodnih utakmica do kraja sezone. Sedam od poslednjih deset utakmica igra protiv ekipa iz prvih 11. Igraće protiv Arsenala, Liverpula, Mančester sitija, Vest Hema, Brajtona, Vulvsa i Čelsija. 

Potencijalno veliki problem za menadžera Unaja Emerija mogla bi da bude povreda Olija Votkinsa, koji se povredio protiv Ajaksa i pod velikim je znakom pitanja za nedelju, dok je Džon Makgin suspendovan na tri utakmice.

U gostima, Aston Vila je u nizu od tri pobede, a od "boksing deja" su na deset odigranih utakmica devet puta igrali "3+".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!