NOVI PAZAR PREKINUO CRNU SERIJU: Gost iz prestonice se još nalazi u njoj

V.M.

12. 03. 2024. u 09:23

PRVU utakmicu 25. kola Superlige Srbije odigraće Novi Pazar i Voždovac. Meč počinje u 16 časovu, a pravdu će deliti naš najbolji arbitar Srđan Jovanović.

НОВИ ПАЗАР ПРЕКИНУО ЦРНУ СЕРИЈУ: Гост из престонице се још налази у њој

FOTO: FK Crvena zvezda

Danas ćemo gledati obračun dva tima koja su veoma loše otvorila drugi deo sezone. Novi Pazar je u zimskom delu prvenstva delovao kao tim koji može da se bori za plasman u Evropu po prvi put u istoriji kluba, ali nastupi u poslednje vreme mu nisu na nivou.

Promena trenera očigledno nije prijala ekipi, mada ni šefu struke ne pomaže to što često nema na raspolaganju letošnja glavna pojačanja Adema Ljajića i Marka Šćepovića.

Domaćini su prolećni deo sezone otvorili negativnom serijom od četiri vezana meča bez pobede, ali toj crnoj seriji je došao kraj proktelog vikenda kada su odneli tri boda iz Subotice gde su savladali Spartak rezultatom 1:0.

Na taj način održali su korak za timovima iz vrha tabele i sada su sedmi sa 34 poena na svom saldu, a odličnu priliku da povećaju tu brojku imaće danas pred svojim navijačima kada im na noge dođe raštimovani Voždovac.

Gosti su za vreme zimskog prelaznog roka ostali bez nekoliko bitnih fudbalera, a uz to su odradili i rokadu na klupi. Te promene su u potpunosti poremetile tim koji izgleda veoma loše na terenu i doživeo je pet uzastopnih poraza.

Priliku za prve bodove u drugom delu sezone ''zmajevi'' su imali protiv Vojvodine prošlog petka, sa prednošću od 1:0 su ušli u završnicu meča, ali u njoj su se ''raspali'' i na kraju su poraženi sa 2:1.

Zbog ovih katastrofalnih nastupa gosti su pali na 11. mesto i ukoliko ovako nastave, ne bi čudilo da se nađu u borbi za opstanak.

Što se tiče međusobnih duela, tradicija nalaže da ćemo gledati veoma tvrd meč jer su na poslednjih pet duela ovih timova viđena samo dva gola.

Ako na to dodamo da je na minula dva meča Novog Pazara pao samo jedan gol, utakmica sa malo golova je najbolji predlog.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024