RASTE PRITISAK NA MOJESA: Vest hem "mora" da pobedi

O. M.

14. 03. 2024. u 09:32

REVANŠ osmine finala Lige Evrope između Vest hema i Frajburga igra se u Londonu od 18 časova i 45 minuta. Frajburg iz prve utakmice donosi gol prednosti (1:0).

РАСТЕ ПРИТИСАК НА МОЈЕСА: Вест хем мора да победи

Foto AP

Prošla nedelja je bila teška za Vest Hem. Doživeli su poraz od Frajburga u Nemačkoj i osvojili samo bod protiv Barnlija kod kuće u Premijer ligi.

Tek što je menadžer "čekićara" Dejvid Mojes, pobedama protiv Brentforda i Evertona malo ublažio pritisak zbog prethosnih loših rezultata usledile su dve nove gorke pilule. 

Vest Hem nije uspeo da završi utakmicu bez primljenog gola od decembra i pobede na Emiratima protiv Arsenala. To je serija od 11 utakmica zaredom i to je jedan od glavnih problema koje Dejvid Mojes mora da reši.

Vest Hem je od oktobra doživeo samo jedan poraz na svom terenu u svim takmičenjima.

Ovo će inače biti četvrti susret ovih ekipa u sezoni, pošto su bili i u istoj grupi. Tada je Vest hem pobedio sa 2:0 u Londonu a ta pobeda daje im samopouzdanje da i večeras mogu da nadoknade minus iz prvog susreta osmine finala.

Frajburg ove sezone nije ni izbliza dobar kao prošle kada je jedno vreme bio kandidat i za Ligu šampiona. Trenutno su osmi na tabeli, ali vezali su nekoliko dobrih rezultata, trenutno u nizu od tri utakmice bez poraza.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)