BIVŠI GOLMAN PARTIZANA PREPORODIO "ORLOVE": Konja je pod Omerovićevim vođstvom izašla iz zone ispadanja

O. M.

15. 03. 2024. u 10:48

KARAGUMRUK dočekuje Konju u prvoj utakmici 30. kola turske Superlige. Meč je zakazan za 19 časova i 30 minuta na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu.

БИВШИ ГОЛМАН ПАРТИЗАНА ПРЕПОРОДИО ОРЛОВЕ: Коња је под Омеровићевим вођством изашла из зоне испадања

Foto: Profimedia

Fatih Karagumruk nema pobedu u poslednja četiri kola u Superligi. Posle dva remija usledila su dva poraza, od kojih je ovaj drugi bolnih 1:5 protiv Trabzona na obali Crnog mora.

U međuvremenu, Karagumruk je priredio senzaciju u četvrtfinalu Kupa Turske, eliminisavši Galatasaraj pobedom od 2:0 u gostima. Ovaj rezultat je posebno šokantan kada se zna da se Karagumruk bori za opstanak, a Galata za naslov i pritom se "Fatihovi potomci" oslanjaju uglavnom na domaći teren, jer su na strani sakupili samo šest bodova.

S druge strane, Konjaspor zauzima 14. mesto u ligi sa 32 boda. Klupu "orlova" u januaru je preuzeo nekadašnji golman Partizana i reprezentacije SFRJ Fahrudin Omerović i oni od tada beleže znatno bolje rezultate.

Ostvarili su pet pobeda, četiri remija i tri poraza. U prvenstvu su izgubili samo dve utakmice za devet kola, a u prvih 20 kola čak devet puta su poraženi. Uspeli su da stignu i do četvrtfinala Kupa gde ih je zaustavio Bešiktaš.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave