MITROVIĆ I MILINKOVIĆ SAVIĆ DOMINIRAJU AZIJOM: Srpski duo pogurao Al Hilal do svetskog rekorda!

V.M.

16. 03. 2024. u 09:21

SRPSKI reprezentatitvci će ponovo biti u glavnim ulogama kada večeras od 20 časova Al Hilal u okviru saudijske Profesional lige bude dočekao Damak.

МИТРОВИЋ И МИЛИНКОВИЋ САВИЋ ДОМИНИРАЈУ АЗИЈОМ: Српски дуо погурао Ал Хилал до светског рекорда!

Screenshot / AlHilal

Aleksandar Mitrović je ubedljivo najbolji igrač na azijskom kontinetnu ove sezone, dominira u svakom takmičenju, a sredinom nedelje u dobrim partijama pridružio mu se i njegov saigrač iz reprezentacaije, Sergej Milinković Savić.

Al Hilal je u revanšu četvrtfinala azijske Lige šampiona gostovao Al Itihadu i kao što je bio slučaj u prvom susretu, rutinski je slavio sa 2:0, a Mitrović i Milinković Savić su upisali po asistenciju.

To je bila 28. uzastopna pobeda u svim takmičenjima za ''plavi talas'' i njome su oborili svetski rekord TNS-a koji je u sezoni 2016/17 ostvario 27 vezanih trijumfa.

Takođe, na taj način plasirali su se u polufinale gde će igrati sa Al Ainom, a pored toga dominiraju u prvenstvu i čekaju rivala u polufinalu kupa, tako da su na odličnom putu da osvoje dugo očekivanu ''tripletu''.

Domaćini ne znaju za poraz još od septembra, ali zanimljivo je da su poslednji remi odigrali upravo protiv Damaka, tako da će imati posebnu inspiraciju na večerašnjem duelu.

Sa druge strane, gosti su proteklog vikenda konačno prekinuli negativan niz od četiri utakmice bez pobede. Savladali su Al Vehdu pred svojim navijačima sa 1:0, a jedini pogodak na meču bio je auto-gol Al Bukarija u 22. minutu.

Damak se na taj način održao u gornjem domu tabele i sada zauzima sedmo mesto sa 34 boda, ali veoma su male šanse da će doći do novih poena na najtežem gostovanju ne samo u Saudijskoj Arabiji, već čitavoj Aziji.

Fiks na četu Žorža Žezusa ne bi smeo da se dovodi u pitanje, a mi bi uz njega dodali 2-5 golova, tip koji je bio dobitan na svakom meču Al Hilala u drugom delu sezone.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!