TIP IZ KOMŠILUKA: Rijeka čuva prvo mesto

V.M.

16. 03. 2024. u 10:08

U okviru 27. kola hrvatskog prvenstva vodeća Rijeka će gostovati Slaven Belupu (15:00).

ТИП ИЗ КОМШИЛУКА: Ријека чува прво место

Profimedia

Dovođenjem nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača poput Pjace i Pašalića, Rijeka je automatski postala jedan od glavnih kandidata za titulu i to je opravdala u dosadašnjem toku sezone.

Igra odlično, uglavnom dominira protiv svojih protivnika i trenutno je prva u veoma zanimljivoj borbi za titulu. Ima 56 bodova na svom saldu što je poen više od drugoplasiranog Hajuka, a za vratom im diše i Dinamo koji ima 51 bod ali je odigrao meč manje od vodećeg dvojca.

Jednu od boljih partija Rijeka je pružila u prošlom kolu kada je dočekala Osijek i u derbiju kola rutinski slavila sa 3:0, a heroj pobede bio je vezni igrač Veldin Hodža koji je postigao sva tri gola na utakmici.

Prednost za četu Željka Sopića je što igra pre Hajduka, tako da bi trijumfom mogla da napravi pritisak na ''bile'' koji od 17:10 dočekuju uvek neugodnu Lokomotivu iz Zagreba.

Sa druge strane, Slaven Belupo je u ozbiljnom kontr-ritmu, a najbolje o tome svedoči činjenica da je na poslednjih pet utakmica hrvatskog prvenstva osvojio samo jedan bod u remiju sa Istrom.

Domaćin se trenutno nalazi u seriji od tri vezana poraza, a poslednji koji se ''naplatio'' kod njih je Dinamo koji ih je pre sedam dana savladao sa 5:2.

Današnji rivali su se susreli dva puta ove sezone, na prvom meču slavila je Rijeka, da bi u narednom Slaven Belupo iznenadio trijumfom od 4:2.

Verujemo da nema mesta za novo iznenađenje i očekujemo rutinski trijumf lidera tabele hrvatskog šampionata.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu