''TRAKTORISTI'' SANJAJU PREMIJER LIGU: Danas im na noge dolazi neugodan protivnik

V.M.

16. 03. 2024. u 10:29

U okviru 38. kola engleskog Čempionšipa gledaćemo veoma zanimljiv meč između Ipsviča koji se bori za promocoju i preporođenog Šefild venzdeja koji je sve bliži begu sa dna tabele (16:00).

ТРАКТОРИСТИ САЊАЈУ ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Данас им на ноге долази неугодан противник

FOTO: Profimedia

Kada bi pogledali tabelu pomislili bi da je ovo lagan meč za Ipsvič koji je treći na tabeli napsram pretposlednjeg Šefilda, ali forma ekipa nam govori drugačije. Ovo su dve ekipe koje se nalaze u sjajnom ritmu, uz Lids najboljem u Čempionšipu i na poslednjih pet utakmica osvojili su po 12 bodova.

Tim odličnim rezultatima Ipsvič se vratio u vrh tabele i trenutno je treći, ali zaostaje samo četiri boda za vodećim Lesterom, odnsono jedan za drugoplasiranim Lidsom i boriće se do samog kraja za direktnu promociju.

Sa druge strane, Šefild su već svi videli u Ligi jedan iduće sezone, ali Danijel Rol je pronašao način da prodrma svoje izabranike koji igraju sjajno i sada zaostaju samo jedan bod za  Birmingemo i KPR-om koji se nalaze u sigurnoj zoni.

Zanimljivo je da su današnji rivali bili u seriji od četiri vezana trijumfa pred prošlo kolo u kojem su doživeli poraze, Ipsvič je izgubio od Kardifa u Velsu (1:2), dok je Šefild ''potklekao'' protiv Lidsa (0:2).

Na prvom ovosezonskom međusobnom duelu ''traktoristi'' su slavili sa 1:0, a danas takođe očekujemo ujednačen meč na ''Portmen roudu'' i verujemo u podelu bodova.

NAŠ TIP: X (kvota 4,35)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!