NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: ''Žuti vukovi'' se uzdaju u domaći teren u borbi za opstanak

V.M.

18. 03. 2024. u 09:05

VEČERAS od 19.30 fudbaleri Petrolula će dočekati Univerzitatea Krajovu 1948 u okviru prvog kola rumunskog plej-auta.

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Жути вукови се уздају у домаћи терен у борби за опстанак

Foto Profimedia

Današnji rivali dočekuju plej-aut u veoma lošem ritmu, domaćin je vezao četiri uzastopna poraza, dok je gost osvojio samo jedan bod na poslednjih pet utakmica, pa i ne čudi što se nalaze usred velike borbe za opstanak.

Petrolul je tik iznad zone ispadanja sa 18 osvojenih bodova, dok se Univerzitatea nalazi ispod crte, ali to se vrlo brzo može promeniti jer zaostaje samo dva poena za današnjim rivalom, što znači da bi trijumfom ''uplivala'' u sigurnu zonu.

Večerašnji meč će biti obračun dva tima sa potpuno različitim filozofijama fudbala. ''Žuti vukovi'' su poznati kao veoma tvrda ekipa, što se i vidi po njihovoj gol-razlici (29:32), a sa druge strane gosti iz Krajove igraju dosta otvoreniji fudbal sa dosta pogodaka i preokreta (gol-razlika 43:50).

Na dva ovosezonska međusobna duela domaći teren je bio presudan, Petrolul je slavio pred svojim navijačima sa 4:3, dok je u drugom delu kampanje Univerzitatea uzvratila trijumfom od 2:0.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)