FORMA JE NA STRANI ''CRVENO-BELIH'', ALI TRADICIJA FAVORIZUJE MOMKE IZ KORDOBE: Jedno je sigurno, uzbuđenja neće manjkati u Santa Feu

V.M.

18. 03. 2024. u 10:45

U okviru 11. kola grupe ''B'' argentinskog Liga kupa fudbaleri Union Santa Fea će ugostiti Sentral Kordobu (1.15).

ФОРМА ЈЕ НА СТРАНИ ЦРВЕНО-БЕЛИХ, АЛИ ТРАДИЦИЈА ФАВОРИЗУЈЕ МОМКЕ ИЗ КОРДОБЕ: Једно је сигурно, узбуђења неће мањкати у Санта Феу

FOTO: Profimedia

Prva faza ovog takmičenja ulazi u samu završnicu, ostalo je da se odigraju još četiri kola, a domaćin je uhvatio zalet u pravo vreme i pretenduje na jedno od prva četiri mesta u grupi koja vode u narednu fazu.

Posle lošeg otvaranja Liga kupa, Union je ušao u seriju odličnih rezultata, osvojio je deset bodova na proteklih pet utakmica i popeo se na osmo mesto tabele grupe ''B''. Zaostaje samo tri boda za četvrtoplasiranim Njuelsom, tako bi se novom pobedom na večerašnjem duelu u potpunosti priključio bici za mesta koja vode u plej-of fazu takmičenja.

Iako je proteklog vikenda poražena od Defense i Hustisije, domaća ekipa će sa dosta samopouzdanja dočekati ovaj duel jer je pred svojim navijačima upisala uzastopne trijumfe nad Indenpendijente Rivadavijom (4:1) i Boka junirsom (1:0).

Sa druge strane, Sentral teško da može da se priključi borbi za vrh tabele grupe ''B'' jer je u dosadašnjem toku takmičenja sakupio devet poena, tačno pola od bodovnog salda pomenutog Njuelsa.

Ekipa iz Kordobe je dosta slabo startovala takmičenje sa tri vezana poraza i nije uspela da se oporavi od toga.

Poslednji meč odigrala je pre pet dana kada je podelila plen sa Belgranom (2:2).

Ono što raduje goste je to što je tradicija večeras na njihovoj strani, tradicionalno igraju dosta dobro protiv Uniona i na poslednjih pet međusobnih duela Sentral je slavio tri puta uz remi i pobedu ''crveno-belih''.

NAŠ TIP: Xv|X (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić