UTAKMICA BEZ PRITISKA: Današnji rivali mirno dočekuju završnicu sezone na sredini tabele

V.M.

19. 03. 2024. u 08:48

U zaostaloj utakmici 36. kola engleske Lige dva, Bredford će ugostiti Nots kaunti (20.45).

УТАКМИЦА БЕЗ ПРИТИСКА: Данашњи ривали мирно дочекују завршницу сезоне на средини табеле

Foto Profimedia

Ovi timovi poslednjih deset prvenstvenih utakmica dočekuju na sredini tabele, domaćin je nešto bolji sa pedeset sakupljenih poena i zauzima 15. mesto, dok su gosti osvojili dva boda manje i 17. su na tabeli.

Iako im ekipe koje se nalaze na mestima koja vode u plej-of ne beže mnogo (sedam, odnosno devet bodova), forma ne nalaže da mogu da se priključe borbi za doigravanje.

To pogotovo važi za Nots kaunti koji je na poslednjih deset utakmica doživeo čak sedam poraza uz dva remija i samo jednu pobedu, a može se reći da jedino što ga drži izvan bitke za opstanak su dobri nastupi iz prvog dela sezone.

Sa druge strane, nakon februara u kojem je upisao tri pobede uz remi, Bredford je osvojio samo sedam bodova na poslednjih pet utakmica, a proteklog vikenda je doživeo jedan od najgorih poraza u sezoni kada je ubedljivo savladao prvoplasirani Mensfild (1:5).

Što se tiče međusobnih duela, u prvom delu sezone je bilo 4:2 za Nots kaunti, a ono što nam daje veru u novu goleadu je gol-razlika gostiju, neverovatnih 72:72 na 36 odigranih utakmica.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!