"OVNOVI" SVE BLIŽI POVRATKU U ČEMPIONŠIP: Domaćin je u katastrofalnoj formi

O. M.

23. 03. 2024. u 10:15

DERBI kaunti gostuje Nortamptonu u jednoj od tri utakmice današweg programa 40. kola engleske Lige 1

ОВНОВИ  СВЕ БЛИЖИ ПОВРАТКУ У ЧЕМПИОНШИП:  Домаћин је у катастрофалној форми

Foto: Profimedia

Domaćin je u jako lošoj formi. Pet utakmica bez pobede praktično ih je izbacilo iz trke za plej-of i samo velika zaliha borova iz ranijeg perioda čini ih neugroženima od ispadanja. Ali, ako se ova serija loših rezultata nastavi, 15 bodova više od Čeltenama koji je prvi ispod crte i ima dve utakmice manje, mogle bi i da se istope.

S druge strane, Derbi igra sve bolje kako se bliži kraj sezone. Iako se u jednom trenutku činilo da će "ovnovi" morati da kroz plej-of traže povratak u Čempionšip, sada je sve izvesnije da će oni biti ti koji će uz lidera Portsmut direktno u najjaču drugu ligu na svetu, gde im je po svemu prikazanom u ovoj sezoni i mesto.

To su na neki način potvrdili u prethodnom kolu, kada su savladali direktnog konkurenta za drugu poziciju, ekipu Boltona. Istina, minimalnim rezultatom i u utakmici koja nije obilovala ni prilikama ni atraktivnim potezima, ali važnost utakmice opravdava takav tok događaja.

Na ruku izabranicima Pola Vornea išao je i rezultat utakmice Piterboro - Portsmut u kome je lider minimalnim rezultatom savladao četvrtoplasiranu ekipu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!