PREDLOG ZA GOLOVE: Domaćin retko prelazi ovu granicu, gosti imaju čvrstu odbranu

O. M.

24. 03. 2024. u 09:29

HIHON gostuje Amorebijeti u 32. kolu španske druge lige, popularne Segunde.

ПРЕДЛОГ ЗА ГОЛОВЕ: Домаћин ретко прелази ову границу, гости имају чврсту одбрану

FOTO: EPA

Utakmica se igra od 14 časova na terenima fudbalske akademije Atletik Bilbaa u Lezami, jer stadion Amorebijete u Uričeu ne ispunjava uslove Lige za odigravanje utakmica.

"plavima" je ovo druga sezona u Segundi a po svoj prilici, kao i u prvom pokušaju, pre dve godine, opet će na kraju ispasti nazad u treći razred takmičenja. S tim što su pre dve sezone bili 19. na kraju i samo dva boda su im nedostajala da izbore opstanak.

Sada su međutim na poslednjem mestu, ali nije sve izgubljeno jer imaju dostižnih šest bodova manje od prvog iznad crte Alkorkona, uz utakmicu manje.

Ohrabruje forma koja je u usponu jer su "plavi" u poslednjih šest kola osvojili 11 bodova, više od trećine ukupnog skora u sezoni.

Ova ekipa igra na mali broj golova. Poslednjih deset utakmica došlo je 0-2 gola, a šest od poslednjih sedam je došlo 0-1 gol.

S druge strane, Hihon se bori za povratak u Primeru, posle sedam godina igranja Segunde. Poslednjih meseci igraju nešto slabije nego na startu sezone, ali i dalje su konkurentni i za direktnu promociju, a za plej-of još više.  "Rohiblankosi" su trenutno peti na tabeli sa 49 bodova, četiri manje od mesta koje vodi direktno u Primeru, ali samo dva više od ekipa koje su prve ispod crte u borbi za mesto u plej-ofu.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)