PUNE STOŽICE SVEDOČIĆE GOLEADI: Portugalska kaznena ekspedicija stigla u Slovneiju predvođena Ronaldom

O. M.

26. 03. 2024. u 11:28

PORTUGAL gostuje u Sloveniji u prijateljskoj utakmici ovog utorka od 20 časova i 45 minuta.

ПУНЕ СТОЖИЦЕ СВЕДОЧИЋЕ ГОЛЕАДИ: Португалска казнена експедиција стигла у Словнеију предвођена Роналдом

FOTO: Tanjug/AP

Prava ludnica vlada u Sloveniji povodom gostovanja "selesaa" a najviše pažnje, očekviano, izaziva dolazak jednog od najboljih dfudbalera sveta ikada, Kristijana Ronalda.

"Stožice" su rasprodate "onlajn" za samo četiri minuta od momenta kada su karte puštene u prodaju, a sletanje aviona sa CR7 i ostalim majstorima "bubamare" iz zemlje pravih evropskih Brazilaca izazvalo je invaziju fanova, mahom dece, na aerodrom u Ljubljani. Međutim, zbog posebnih mera obezbeđenja bilo je nemoguće doći do portugalskih fudbalera, jer su oni odmah po izlasku iz aviona, direktno sa piste bili preveženi u hotel.

Koliko je dolazak Ronalda interesantan za Slovence, toliko bi ova utakmcia mogla da bude zanimljiva Srbima, a pre svega stručnom štabu "orlova" pošto je Slovneija protivnik našim momcima u grupi na Evropskom prvenstvu, a Portugal je jedan od potencijalnih rivala u osmini finala, gde je moguć susret pobednika i trećeplasiranog iz naših grupa.

Portugalci u Sloveniju dolaze sa oreolom nepobedivosti koji traje još od za njih nesrećnog četvrtfinala Mundijala kada su izgubili od Maroka. Vezali su 11 pobeda od tada, a samo na dve su primili golove, po dva od Slovačke i Švedske. Šveđane su pre tri dana savladali sa 5:2. Ronaldo je bio jedan od osmorice igrača koji nisu bili u protokolu protiv "vikinga" ali će igrati u Ljubljani, dok je osam startera iz Gimaraeša pušteno nazad u klubove, među njima i Bruno Fernandes, Rafael Leao, Bernardo Silva...

Ipak, Portugalci imaju toliko kvalitetnih igrača da pobeda u Stožicama ne bi trebalo da dođe u pitanje, a selektor Roberto Martinez sigurno ne želi da pokvari stopostotan učinak na klupi "selekcije pet štitova". biće i golova, jer Portugalci na poslednjih šest utakmica uspeli da pronađu put do mreže čak 26 puta, a Slovenci uvek igraju na gol, bez obzira na protivnika pa čak i kad ne pobede - u poslednjih 30 utakmica samo tri puta nisu postigli gol.

NAŠ TIP: 2&GG (kvota 3,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)