GOSTIMA GORI POD NOGAMA: Padova je već u plej-ofu, a do direktne promocije više ne može

O. M.

28. 03. 2024. u 11:17

UTAKMICA 34. kola italijanske Serije C između Padove i Pergoletezea na programu je u četvrtak od 20.45 časova.

ГОСТИМА ГОРИ ПОД НОГАМА: Падова је већ у плеј-офу, а до директне промоције више не може

Foto: Profimedia

Padova je nakon 33 kola druga na tabeli, ali je serijom loših rezultata u poslednje vreme debelo zaostala za vodećom Mantovom tako da će morati da se zadovolji plasmanom u plej-of za popunu Serije B.

Pre četiri dana Padova je izgubila od Pro Verčelija koji se tom pobedom vratio na pozicije koje vode u plej-of. bio je to tek drugi poraz Padove u gostima ove sezone, ali drugi uzastopni. I dalje imaju isto bodova kod kuće i na strani.

Na svom terenu izgubili su samo jednu utakmciu, ali su čak šest puta igrali nerešeno. samo je Novara više puta igrala bez pobednika ove sezone, a s druge strane današnji protivnik Padove Pergoleteze ima samo četiri remija. "Žuto-plavi" su remijem na svom terneu protiv Novare u prošlom kolu propustili priliku da izađu iz zone ispadanja, a Novara nije "izneverila", to joj je bio 17. nerešen u sezoni, a čak sedmi uzastopni.

Padova i Pergoteleze su igrlai 1:1 u prvom delu sezone, a prošlog proleća sastal isu se i u plej-ofu za plasman u Seriju B. Padova je pobedila, ali je na sledećoj stepenici ispala od Virtus Verone.

Domaćin je favorit na ovom meču, ali zbog loše forme u poslednje vreme, kao i činjenice da su bodovi potrebniji gostima, možda je pametnije odigrati na golove.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!