PROMENA TRENERA PROBUDILA MILVOL: ''Den'' je ponovo jedno od najtežih gostovanja u Čempionšipu

V.M.

29. 03. 2024. u 10:12

RAZIGRANI Milvol će od 14 časova na čuvenom ''Denu'' ugostiti VBA koji se bori za povratak u elitu.

ПРОМЕНА ТРЕНЕРА ПРОБУДИЛА МИЛВОЛ: Ден је поново једно од најтежих гостовања у Чемпионшипу

Profimedia

Povratak Nila Herisa na klupu Milvola ispostavlja se kao pun pogodak, mladi stručnjak koji je već vodio ekipu od 2015. do 2019. godine radi odličan posao i u mesecu martu ''londonski lavovi'' su jedna od najboljih ekipa u Čempionšipu.

Na pet utakmica ostvarili su tri pobede i osvojili deset bodova, utekli su iz opasne zone i sada se nalaze na dosta sigurnijem 16. mestu, ali mesta opuštanju nema jer je razlika između njih i Hadersfilda koji je prvi tim ispod crte četiri boda.

Od kada se Heris vratio, Milvol ponovo igra svoj prepoznatljiv ''tvrd'' fudbal i na pomenutih pet mečeva čak četiri puta je viđeno dva ili manje gola.

Heris ima veliku podršku fanova koji ga dosta cene i poštuju. Tribine ''Dena'' su punije iz kola u kolo, a njegova četa im se odužila sa dve vezane pobede na čuvenom terenu koji ponovo postaje jedan od najtežih gostovanja u Čempionšipu.

Takođe, tradicija će večeras biti na strani Milvola koji nije izgubio na poslednjih pet obračuna sa Vest bromvičom, a uz to vredi istaći i da voli da igra petkom jer je na minulih devet utakmica odigranih na ovaj dan ostvario pet pobeda uz četiri remija.

Sa druge strane, sve je izglednije da će se VBA biti učesnik plej-ofa za plasman u Premijer ligu. Nalazi se u odličnoj formi, poslednji poraz doživeo je sredinom februara kada je bolji od njega bio Sautempton, a nakon toga je na narednih šest utakmica ostvario četiri trijumfa uz dva nerešena rezultata.

Ono što se posebno ističe u poslednje vreme je odlična napadačka igra vrećica koje su na minule četiri utakmica svaki put barem po dva puta tresle mrežu, a posebno su se raspucale kada su protiv Hadersfilda brojale do četiri (4:1).

Zahvaljujući pomenutim rezultatima, gosti su se izgidli na peto mesto tabele Čempionšipa i ono što je najbitnije je da imaju čak osam poena prednosti u odnosu na sedmoplasirani Hal, tako da su im šanse da se nađu u doigravanju poprilično velike.

Što se tiče izostanaka, domaćin će biti bez Nisberta, dok će u redovima gostiju meč propustiti  Dajk, Maja i Filips.

Iako je VBA u velikom naletu, tradicionalno se ne provodi dobro na ''Denu'' i verujemo da će će borbena ekipa Milvola, koja je sakupila čak 89 žutih kartona ove sezone, uspeti da odoli naletima vrećica i osvoji bod na ovom meču.

NAŠ TIP: X (kvota 2,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!