NORIČ NE DA ŠESTO MESTO: ''Kanarinci'' na krilima šest uzastopnih pobeda kod kuće sanjaju povratak u elitu

V.M.

29. 03. 2024. u 12:02

U okviru 39. kola Čempionšipa, fudbaleri Noriča će ugostiti Plimut. Meč se igra na ''Kerou roudu'' sa početkom u 16 časova.

НОРИЧ НЕ ДА ШЕСТО МЕСТО: Канаринци на крилима шест узастопних победа код куће сањају повратак у елиту

Foto Profimedia

Nakon dosta slabog starta kampanje i velikih problema u igri, Norič je uspeo u potpunosti da preokrene sezonu. Dejvid Vagner je pronašao odgovore na pitanja, uspostavio je pobedničku formulu i njegova četa se postepeno uspinjala na tabeli, a današnji meč dočekuje na šestom mestu tabele Čempionšipa.

''Kanarinci'' su posebno dobro izgledali pre reprezentative pauze koju su dočekali u seriji od dve vezane pobede, poprilično ubedljive nad Roteramom (5:0) i Stoukom (3:0), što znači da će večeras juriti ligaški het-trik.

Ipak, i pored svih ovih sjajnih igara domaćin nije siguran učesnik plej-ofa, jeste šesti na tabeli, ali tik iza njega su Hal i Koventri koji su svojili tri, odnosno četiri boda manje, ali su i odigrali meč manje, tako da ne sme doći do opuštanja u redovima bivšeg premijerligaša.

Što se tiče Plimuta, on se posle dugo vremena vratio u Čempionšip i cilj mu je opstanak koji će morati da izbori u završnici prvenstva. 

To bi mogao da bude neugodan zadatak s obzirom na to da je forma gostiju u velikom padu, osvojili su samo jedan bod na poslednja četiri duela, ali dobre igre od pre ih drže izvan zone ispadanja na 18. mestu sa dva poena prednosti u odnosu na Hadersfild koji je prvi tim ispod crte.

Plimut je većinu svojih bodova osvojio kod kuće (28 od 41), tako da bez mnogo očekivanja dolazi na noge Noriču koji je neporažen od novembra na ''Kerou roudu'' i nalazi se u seriji od šest vezanih pobeda pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)