ROMA BEZ NOSILACA IGRE NA ''VIA DEL MAREU'': Domaćinu se isplatila promena trenera

V.M.

01. 04. 2024. u 13:12

U okviru 30. kola Serije A fudbaleri Lećea će ugostiti Romu (18.00).

РОМА БЕЗ НОСИЛАЦА ИГРЕ НА ВИА ДЕЛ МАРЕУ: Домаћину се исплатила промена тренера

Foto: Profimedia

Pred krucijalan meč Lećea sa Salernitanom na klupu je doveden Luka Goti, trener koji ima iskustva u borbi za opstanak i njegovo dovođenje se odmah pokazalo kao pun pogodak. ''Vukovi'' su slavili sa 1:0 autogolom Đombera i što je najbitnije, odmakli su se od zone ispadanja.

Ako pogledamo tabelu, deluje da su sigurni jer zauzimaju 13. mesto, to nije slučaj jer imaju samo tri boda više od Empolija koji je prvi tim ispod crte, tako da ga očekuje borba za opstanak u završnici sezone, pogotovo ako dodamo da ga tek očekuju obračuni sa direktnim rivalima kao što su Sasuolo, Udineze i Kaljari.

Sa druge strane, Roma se bori za povratak u Ligu šampiona iz koje je izostala petu sezonu zaredom.

Dolazak Danijele de Rosija doneo je dosta toga pozitivnog vučici koja se izdigla na peto mesto i strpljivo čeka kiks četvrtoplasirane Bolonje koja joj je bežala tri boda pred početak ovog kola.

Od kada je De Rosi preuzeo kormilo, njegova četa je upisala sedam ligaških pobeda uz po poraz i remi i igra sjajan, napadački fudbal, međutim, danas postoji mogućnost da bude bez nekoliko nosilaca igre.

Sigurno će izostati suspendovani Pelegrini koji je sakupio pet žutih kartona, a pored njega pod velikim upitnikom je Paolo Dibala koji ima problema sa povredom mišića, a protiv Sasuola smo videli koliko se Roma muči bez ''dragulja'' na terenu i bila joj je potrbena majstorija upravo Pelegrinija kako bi došla do tri boda (1:0).

Iako su gosti favoriti na ovom meču, smatramo da će izostanak pomenutih fudbalera biti veliki minus za njih i verujemo da Leće, koji se nalazi u naletu nakon smene trenera, može doći do boda.

NAŠ TIP: X (kvota 3,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)