NJUKASL ŽELI U EVROPU: Na ''Sent DŽejmsis park'' dolaze ''karamele'' kojima su preko potrebni bodovi u borbi za opstanak

V.M.

02. 04. 2024. u 10:55

U okviru 31. kola engleske Premijer lige fudbali Njukasla će ugostiti Everton (20.30).

ЊУКАСЛ ЖЕЛИ У ЕВРОПУ: На Сент Џејмсис парк долазе карамеле којима су преко потребни бодови у борби за опстанак

Foto: Profimedia

Sezona domaćina je obeležena velikim brojem povreda ključnih igrača. Konstantno je nekolicina prvotimaca van stroja i zbog toga pate rezultati ekipe.

Njukasl dočekuju ovo kolo na osmoj poziciji, ali i dalje ima priliku da se bori za plasman u Evropu i u završnici prvenstva će morati da igra na visokom nivou ako želi to da učini.

Dobra stvar za njih je što će dosta utakmica igrati kod kuće, a uz to od težih protivnika će imati Totenhem i Mančester, tako da imaju solidnu šansu da osvoje veliki broj bodova.

Proteklog vikenda u jednoj od najzanimljivijih utakmica kola savladali su Vest hem nakon velikog preokreta. Gubili su sa 1:3 na poluvremenu, ali uspeli su da se povrate u samoj završnici meča i između 77. i 90. minuta su postigli tri gola i tako napravili veliki preokret.

Sa druge strane, Everton se nalazi u ogromnom padu forme. Poslednji premijerligaški trijumf ostvario je još sredinom decembra kada je bio bolji od Barnlija, a nakon toga je vezao neverovatnih 12 utakmica bez trijumfa. U tom periodu osvojio je samo pet bodova, pa i ne čudi što se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak.

Dobra stvar za ''karamele'' je to što je Notingemu savez oduzeo četiri boda zbog kršenja finansijskog fer-pleja, pa sada beže tri poena njima i Lutonu koji se nalaze na 17. i 18. mestu tabele Premijer lige.

U prvom delu sezone Everton je savladao Njukasl sa 3:0, a i danas možemo očekivati novu goleadu jer utakmice ''svraki'' broje ogroman broj golova u poslednje vreme.

Oprezno bismo uz golove predložili duplu šansu na domaćina koji jeste favorit danas, ali izostanak velikog broja igrača im je znatno skratio rotaciju, a ovo će im biti drugi meč u poslednja četiri dana.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)