FEJENORD NE ODUSTAJE OD ODBRANE TITULE: Fenjeraš je lak plen za holandskog velikana

V.M.

04. 04. 2024. u 09:35

U okviru 28. kola Eredivizije fudbaleri Volendama će ugostiti Fejenord. Meč se igra na ''Kras stadionu'' sa početkom u 18:45.

ФЕЈЕНОРД НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ОДБРАНЕ ТИТУЛЕ: Фењераш је лак плен за холандског великана

FOTO: Profimedia

Iako igra odlično ove sezone, to nije dovoljno domaćinu da se nađe na prvom mestu zbog neprikisnovenog PSV-a koji je doživeo samo jedan poraz od starta prvenstva!

Razlika između njega i Fejenorda je sada deset bodova, ali ukoliko ''ponos juga'' ta prednost će se smanjiti na sedam bodova šest kola pre kraja, a kako nemaju međusobni duel da odigraju do kraja Eredivizije jasno je da su šanse da gosti odbrane titulu dosta male, ali sigurno se neće predati i boriće se do samog kraja.

Ipak, šansa za trofej postoji jer će kasnije ovog meseca igrati u finalu kupa gde će se sastati sa NEC-om u kojem će imati ulogu velikog favorita.

Fejenord današnji meč dočekuje u sjajnoj formi, pred pauzu je osvojio 13 od mogućih 15 bodova, a nakon nje je upisao novi trijumf kada je pred svojim navijačima posle preokreta savladao Utreht sa 4:2 pred svojim navijačima.

Četa Arnea Slota je ponovo počela da igra utakmice sa dosta golova, a danas možemo očekivati još jednu takvu jer idu na noge poslednjeplasiranim Volendamom.

Domaćin ima katasatrofalnu sezonu, ostvario je samo tri pobede do sada i zacementiran je za dno tabele sa 15 poena na svom saldu.

Zaostaje čak osam bodova za Valvajkom koji je prvi tim u sigurnoj zoni i jasno je da će veoma teško opstati u Erediviziji.

Volendam ima ubedljivo najgoru odbranu u ligi sa 68 primljenih golova i ne vidimo kako ona može da se nosi sa silovivitm napadom Fejenordom (70 postignutih pogodaka).

NAŠ TIP: 2-2&3+ (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave