BODOVI OSTAJU NA "ABE DEŠAMPU": Okser je zasluženo prvi na tabeli, Troa u teškoj situaciji

O. M.

08. 04. 2024. u 10:35

LIDER francuske Lige 2 Okser dočekuje ekipu Troa u poslednjoj utakmici 31. kola.

БОДОВИ ОСТАЈУ НА АБЕ ДЕШАМПУ: Оксер је заслужено први на табели, Троа у тешкој ситуацији

FOTO: Profimedia

Okser je iskoristio pad forme Anžea da izbije na prvo mesto, a čak je i Sent Etjen preskočio doskorašnjeg lidera, koji je tako ugrozio i direktan plasman u Ligu 1.

Zasluženo su "plavo-beli" na čelu tabele jer imaju najbolji napad i posle Sent Etjena drugu najbolju odbranu u Ligi. U proseku daju skoro dva gola po meču, a primaju manje od jednog.

S druge strane, Troa je u teškoj borbi za opstanak. Trenutno su 17. na tabeli pošto ih je Ansi prestigao odličnim rezultatima u poslednje vreme i gurnuo ih u crvenu zonu.

Troa ne prima mnogo golova, od svih ekipa iz drugog dela tabele samo Basija ima bolju odbranu. Ali napad je problem, jer postižu u proseku tek nešto više od gola po utakmici. Samo otpisani Valensijen je postigao manje golova.

Takođe, u gostima su osvojili samo 12 bodova i imaju samo jednu pobedu.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,17)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije