"CRVENDAĆI" NE SMEJU DA PROPUSTE OVU PRILIKU: Kambrijci su već ispali, ali će skupo prodati kožu

O. M.

09. 04. 2024. u 10:35

ČELTENAM dočekuje ekipu Karlajla u odloženoj utakmici 29. kola engleske Lige 1. Meč je zakazan s početkom u 20 časova i 45 minuta na stadionu "Vedon road" u Čeltenamu.

ЦРВЕНДАЋИ НЕ СМЕЈУ ДА ПРОПУСТЕ ОВУ ПРИЛИКУ: Камбријци су већ испали, али ће скупо продати кожу

Foto Profimedia

Susret je ovo dve od tri najlošije ekipe u ligi. Gosti su već ispali jer ne mogu ni sa svim pobedama do kraja da se domognu spasonosnog 20. mesta, budući im Port vejl beži nedostižnih 13 bodova. S druge strane, domaći tim ima i te kako čemu da se nada. Tačnije, pobedom u večerašnjem susretu izbili bi na 20. mesto sa bodom više od Port vejla i Bartona koji uz to ima i utakmicu više.

Čeltenam je imao košmaran početak sezone. Posle osam kola nisu postigli nijedan gol i imali su samo jedan bod iz remija bez golova protiv Portsmuta. To je koštalo posla menadžera Vejda Eliota, ali ni njegov naslednik Darel Klark u naredne tri utakmice nije uspeo da pomogne igračima "crvendaća" da pronađu put do protivničke mreže.

Tek u oktobru postigli su prvi gol, a nekoliko nedelja kasnije i došli do prve pobede. Većinu od svojih deset pobeda ostvarili su protiv ekipa s kojima se bore za opstanak. Protiv timova plasiranih ispod 18. mesta imaju sedam pobeda i jedan poraz, a čekaju ih još ovaj meč i gostovanje Bartonu koje je već tri puta odlagano.

Karlajl je porazom od Nortmaptona u subotu overio vizu za Ligu 2. Ekipa sa "Branton parka" prošle sezone je ušla preko plej-ofa u treći razred engleskog fudbala, ali se pokazalo da je ovo prejako takmičenje za njih. Samo šest pobeda u 42 ligaška kola i eliminacija u prvoj rundi takmičenja sva tri kupa u kojima su učestvovali dovoljno govori o tome.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)