KRESPOVA ČETA ''POGUBILA KOMPAS'': Velikan je iz nedelje u nedelju sve dalji od titule

V.M.

11. 04. 2024. u 09:47

U zaostaloj utakmici 13. kola fudbalske lige Ujedinjenih Arapskih Emirata fudbaleri Al Aina će ugostiti Al Džaziru (18:15).

КРЕСПОВА ЧЕТА ПОГУБИЛА КОМПАС: Великан је из недеље у недељу све даљи од титуле

Foto Profimedia

Iako u svaku sezonu ulazi kao glavni favorit za osvajanje titule, Al Ain nije opravdao taj epitet ove sezone i današnji meč dočekuje na trećem mestu tabele sa 13 poena zaostatka u odnosu na vodeći Al Vasl koji i dalje ne zna za poraz.

Plasman u polufinale azijske Lige šampiona početkom marta kao da je iscrpeo domaćina, pošto je nakon toga meča zapao u ozbiljnu krizu i na naredne četiri utakmice ostvario samo jednu pobedu.

Pred ovaj susret je doživeo uzastopne poraze od Al Nasra i Itihad Kalbe, a potonji ga je posebno zaboleo ekipu jer je njime eliminisana iz kup takmičenja i sve su veće šanse da će ostati bez trofeja ove sezone.

Ernan Krespo mora da pronađe način da prodrma svoju ekipu, a današnji protivnik mogao bi biti pravi za to jer je Al Džazira osvojila samo jedan bod u proteklih pet utakmica.

Uz poslednjeplasiranu Hatu, gost se nalazi u ubedljivo najgoroj formi u ligi, a poslednji koji se naplatio kod njih bio je Šabab Al Ahli koji ih je savladao sa 3:2 početkom aprila.

Iako nije u dobrom ritmu, domaćin je favorit na današnjem duelu i mi očekujemo da to opravda pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60) 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)