''LAVOVI'' NE ODUSTAJU OD LIGE ŠAMPIONA: Pobeda ih vraća na četvrto mesto na tabeli

V.M.

18. 04. 2024. u 11:50

NA otvaranju 28. kola saudijske Profesional lige, Al Tavon će dočekati Al Halidž (17:00).

ЛАВОВИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА: Победа их враћа на четврто место на табели

Foto: Profimedia

Iako nije uložio veliki novac prošlog leta za razliku od velikog broja saudijskih klubova, Al Tavon uspeva da se održi u vrhu tabele i među timovima je koji se bore za plasman u azijsku Ligu šampiona.

Trenutno su peti na tabeli sa 47 osvojenih bodova, što je pet manje od trećeplasiranog Al Ahlija, ekipe koje zauzima poslednje mesto koje vodi u najjače azijsko fudbalsko takmičenje.

Što se tiče forme ekipe, ''lavovi'' dočekuju današnji susret u dobrom ritmu jer su neporaženi na poslednje četiri utakmice u kojima su upisali po dve pobede i remija.

Sa druge strane, nakon seriji od šest uzastopnih mečeva bez poraza, Al Halidž je u prošlom kolu ''poklekao'' protiv silovitog Al Hilala koji ga je savladao sa 4:1.

Za vreme te serije ostvario je po tri pobede i remija zahvaljujući kojima se izdigao iz donjeg doma i sada mirno dočekuje završnicu prvenstva na desetom mestu.

U prvom delu sezone današnji rivali su podelili plen rezultatom 1:1, a mi verujemo da će danas domaćin doći do vrednih bodova u borbi za Ligu šampiona pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave