SRBIN I NJEGOVA EKIPA SU U VELIKOJ OPASNOSTI: ''Neroverdi'' će se boriti za opstanak do poslednjeg kola!

V.M.

21. 04. 2024. u 09:40

U okviru 33. kola Serije A, fudbaleri Sasuola će na ''MAPEI stadionu'' ugostiti Leće (12:30).

СРБИН И ЊЕГОВА ЕКИПА СУ У ВЕЛИКОЈ ОПАСНОСТИ: Нероверди ће се борити за опстанак до последњег кола!

FOTO: Tanjug/AP

Čitava ova sezona izgleda kao košmar iz kojeg ne može da se probudi za Sasuolo koji nije navikao da se bori za opstanak u poslednje vreme, ali sada ga očekuje grčevita borba za njega.

Ni promena na klupi i dolazak Davidea Balardinija nije donela mnogo toga, pa poslednjih šest kola dočekuju u zoni ispadanja, na pretpolsednjem mestu, mada vredi istaći da imaju samo dva boda uz odigran meč manje u odnosu na Udineze koji je prvi tim iznad crte.

Poslednji trijumf domaćini su ostvarili još početkom marta kada su bili bolji od Frozinonea, a nakon toga je usledio poraz od Rome i čak tri vezana remija, tako da se može reći da su se pretplatili na podelu bodova za vreme aprila.

Proteklog vikenda ''neroverdi'' su mogli i do vredna tri poena protiv Milana, vodili su sa 3:1 početkom drugog poluvremena i imali sve u svojim rukama, ali nisu uspeli da izdrže nalete ''rosonera'' i na kraju su se zadovoljili remijem (3:3).

Vredi napomenuti da se u redovima Sasuola nalazi srpski reprezentativac Uroš Račić koji je redovan na terenu, igra svake nedelje i ima puno poverenje trenera Davidea Balardinija.

Sa druge strane, Leće je dosta sigurniji na tabeli i sa pet poena prednosti u odnosu na današnjeg rivala zauzima 13. mesto na tabeli.

Pre sedam dana gosti su u veoma bitnoj utakmici u borbi za opstanak savladali Empoli pogotkom Sansonea u 89. minutu koji ih je znantno približio tome da i iduće godine igraju u eliti.

''Vukovi'' su ostvarili samo jednu pobedu ove sezone u gostima, tako da statistika kaže da nemaju baš velike šanse na ''MAPEI stadionu''.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Berardija, Kastiljeha i Pedersena, dok će kod gostiju meč propustiti Almkvist, Banda, Dermaku, Kaba i Ramadani.

Sasuolo i Leće su na prvom ovosezonskom međusobnom duelu podelili plen (1:1), a danas bi blagu prednost dali domaćinu koji nikada u svojoj istoriji nije izgubio od ''đalorosa'' na ''MAPEI stadionu''.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)